rrthc Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Panowie i Panie co to ?Znalazłem na strychu po dziadku. Kojarzę ,że pewnie tak jak i pierogi pewno coś ruskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Panowie i Panie co to ?Znalazłem na strychu po dziadku. Kojarzę ,że pewnie tak jak i pierogi pewno coś ruskiego Jakiś dewon ale nie wiem czyjej produkcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Znalazłem w pudełku z ruskim blachami wiec może to ze wschodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibbi Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 (edytowane) Panowie podpowiedzcie co to za ripper? Edytowane 4 Października 2018 przez zibbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Wypada jak Relax Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Prawdopodobnie to Ripper jaxona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibbi Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Prawdopodobnie to Ripper jaxona.Tak, to będzie chyba Jaxon. Dzięki adamklin, nie wpadłbym na to. Wychodzi na to, że znalazłem kolejną łowną przynęte Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Dodatkowo bardzo dobre główki jigowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To jest musaga nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) To jest musaga nie?Zgadza się.Musaga Hanibal... Edytowane 5 Października 2018 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 (edytowane) Wypada jak Relax Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka To nie Relax choć podobne. Mniejsze Relaxy miały inny kształt, Relax 5 miało korpus w drobną kratkę,https://garbus.sklep.pl/relax-kopyto-5-12,5cm Relax 6 miało więcej nacięć na ogonie. https://sklepdrapieznik.pl/sklep/relax-kopyto-1-6-25-15cm/24103-relax-kopyto-6-03.html Edytowane 6 Października 2018 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 U mnie ostatnio na sandacze jaxonowa kopia duckfinow na topie Szczególnie w wielkości 12.5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibbi Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 No powiem, że wali ostatnio w tego rippera wszystko co żyje To jest Jaxon na 100%. Główka Musaga, również polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Wylicytowana za całe 2zł na allegro, ok 5-6g, kupiłem z czystej ciekawości, te czerwone "cekiny" są naklejone, stal nierdzewna, malutkie koraliki jak ze starego naszyjnika, żadnej cechy nie ma nabitej, jakiś hand made czy może radzieckie ustrojstwo ? Jutro będzie 'wodowanie' Edytowane 8 Października 2018 przez katystopej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 To nie Relax choć podobne. Mniejsze Relaxy miały inny kształt, Relax 5 miało korpus w drobną kratkę,https://garbus.sklep.pl/relax-kopyto-5-12,5cm Relax 6 miało więcej nacięć na ogonie. https://sklepdrapieznik.pl/sklep/relax-kopyto-1-6-25-15cm/24103-relax-kopyto-6-03.html AQUA miała korpus w drobną kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Wylicytowana za całe 2zł na allegro, ok 5-6g, kupiłem z czystej ciekawości, te czerwone "cekiny" są naklejone, stal nierdzewna, malutkie koraliki jak ze starego naszyjnika, żadnej cechy nie ma nabitej, jakiś hand made czy może radzieckie ustrojstwo ? Jutro będzie 'wodowanie' To "meduza" błystka wirnikowa czy jakoś tak. Sprzedawali to u nas w sklepach z kilkanaście lat temu. Reklama w czasopismach wędkarskich i na opakowaniu głosiła "na to bierze". Znam tylko z widzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katystopej Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Hmm zawsze jakiś trop, aczkolwiek nie potrafię nic o niej znaleźć. Ważne, żeby łowna była, może okonie ją polubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 AQUA miała korpus w drobną kratkę. Zgadza się ale kopyto 5 też. Powiększ zdjecie z pierwszego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Potrzebuję pomocy w identyfikacji twórców woblerów oraz obrotówki.Większość z woblerków wyszła z ręki jednego twórcy jak z skutecznością, kusi mnie zakup tej kolekcji. Z góry dziękuję za pomoc to sa woblery robione przez kogos ze Starachowic mialem przyjemność jakies 20 lat temu łowić z ich twórcą na Pucharze Wędkarza Polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) https://tamaj.pl/drop-shot/6154-jaxon-przyneta-gumowa-extreme-soft-drop-shot-td-05-85cm.htmlTo nie Dragon.To Yumo Smelt.Mam jeszcze i łowią.Kiedyś były na Allegro. ps Choć teraz widzę,że link do Jaxona jest .Mają to jedni i drudzy.Te z linku nie łowią Edytowane 10 Października 2018 przez Taps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Ciekawy jestem, czy ktoś się spotkał z taką przynętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 To przynęta obrotowa typu "Dewon" z bogatymi tradycjami, ale używana jeszcze do dzisiaj głównie na bolenie ale i na łososiowatenphttp://coma42.pl/obrotowe/3449-blystka-obrotowa-z-lopatkami-27mm-10gr-3449.html https://www.google.pl/search?q=przyn%C4%99ta+dewon&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjJqs7Cj4beAhXwlYsKHXacAAsQsAR6BAgFEAE&biw=1707&bih=782 http://jerkbait.pl/topic/6433-dewon/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 sprawdź post #645 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Faktycznie, ruskie z tego co wiem ma to ok 30 lat lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Takiego samego mam. Tylko na kotwicy ma czerwony chwost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi