kristoph Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 W tym moim chwost dawno odpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Sezon szczupakowy w pełni, niestety została mi ostatnia łowna przynęta,która jest już mocno pocięta.Zna ktoś producenta Edytowane 15 Października 2018 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Manns grub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Przymierzałem do Mannsa w tym samym rozmiarze,ta ze zdjęcia ma dłuższy ogonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 To widocznie jakaś starsza wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Sezon szczupakowy w pełni, niestety została mi ostatnia łowna przynęta,która jest już mocno pocięta.Zna ktoś producenta 13232634_IMG_20181013_074623472.jpgMANNS TWISTER MANNIPULATOR GRUB są rożne wielkości(5,5-8cm w sklepie poniżej) i kolory.https://www.e-fishing.pl/produkty/wedkarstwo-spinningowe/przynety-gumowe/manns/mannipulator-grub,2,18859 Edytowane 15 Października 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 To chyba ten ,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 27 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Panowie może ktoś kojarzy czyją to guma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelbratko Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzień dobry. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Ta przynęta pomogła dziś złowić szczupaka, ale została w wodzie (drop shot za pyszczek). Myślałem że ją straciłem. Wypuszczam szczupłego, patrzę do wody a przynęta wpłynęła - grzeczna, wróciła do mnie. Ma więc jakiś bąbelek w sobie. Pozdrawiam Wysłane z mojego ATU-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) Mikado albo jakiś inny klon . Edytowane 2 Listopada 2018 przez Paweł J 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 2 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dzień dobry. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Ta przynęta pomogła dziś złowić szczupaka, ale została w wodzie (drop shot za pyszczek). Myślałem że ją straciłem. Wypuszczam szczupłego, patrzę do wody a przynęta wpłynęła - grzeczna, wróciła do mnie. Ma więc jakiś bąbelek w sobie. Pozdrawiam Wysłane z mojego ATU-L21 przy użyciu TapatalkaWygląda jak Mikado Furyo w kolorze m515. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Panowie może ktoś kojarzy czyją to guma? photo0.jpegSewro Taptalkniete z Galaxy s8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 Panowie Mam takie pytanie Kilkanaście lat temu nabyłem taki Wobler Z czyjej ręki wyszedł ja nie pamietam teraz ?Pracuje niesamowicie ale jest mały Ok 6 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Kształt steru, malowanie i jakość wykończenia sugerują Pstrągmana ale nie miałem tego konkretnego modelu więc nie dam 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) Edytowane 5 Listopada 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) Czy ktoś z was kojarzy te gumkę, ok 4cm. Edytowane 7 Listopada 2018 przez jasku10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Wie ktoś z kolegów co to jest za firma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Norman dd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Podobny do norman, tylko ten ster w kolorze mi nie pasuje, choć swego czasu chyba i takie wypuszczali. Myślę, że to jednak jakichś klon... Edytowane 19 Listopada 2018 przez Delbanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 ...wygląda jak klon Wiggle Wart. Wczesną wiosną spacerując brzegiem Wisły zebrałem z burt Storma i wersję sygnowaną SPRO...wyszły z jednego kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Czy ktoś z was kojarzy te gumkę, ok 4cm. IMG_20181107_205008.jpgBardzo łowne z ali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Bardzo łowne z aliPodaj proszę link. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Oj, nie znam, dostałem w prezencie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) Podaj proszę link.A masz mam nadzieję, że się link poprawnie wkleił http://s.aliexpress.com/ZFviUZbM?fromSns Edytowane 21 Listopada 2018 przez rav_id 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 A masz mam nadzieję, że się link poprawnie wkleił http://s.aliexpress.com/ZFviUZbM?fromSnsDzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi