MZieli10 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Co to za przynęta to niby wiem, bo wołami napisane, ale może ktoś wie coś więcej na jej temat, używał? https://tufotki.pl/Y8KQm Kupione wraz ze starociami w postaci klasycznych Renosky Lures i Mann'sowskich Shadów sprzed jakichś 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike_69 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Wiem ze raczej nikt nie będzie znał autora ale może jednak ....Ktoś może wie czyje to woblery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Nie znam autora (twórcy) woblerów, ale wiem czyje są - Twoje ! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaStCroix Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Cześć Kolega urwał takiego woblerka. Podobno był fartowny... Czy może ktoś z Was wie kto jest producentem i jaki to model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hej,Czy istniały takie oryginalne mepps comet nr 2 z "dzwoneczkiem"? Blaszki są bardzo stare, ale zastanawiam się czy nie jest to czyjaś przeróbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hej,Czy istniały takie oryginalne mepps comet nr 2 z "dzwoneczkiem"? Blaszki są bardzo stare, ale zastanawiam się czy nie jest to czyjaś przeróbka? image;s=644x461.jpgPewnie, że były takie comety:http://www.achigan.net/en/tackle/3-lures-item-Comet+Booster.html#prettyPhoto Model może nie najstarszy, ale dość rzadko spotykany, jakieś 3-4 lata temu na allegro taki Comet w rozmiarze 3 poszedł za ponad 30zł. Sam mam nawet dwa w rozmiarze 3 tyle, że z czarnymi paletkami (zdjęcie słabej jakości ale coś tam widać): Co więcej oprócz Cometów były jeszcze produkowane z takim korpusem Meppsy Booster: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Dzięki za odpowiedź. Tutaj lepsze zdjęcie. To mepps comet booster. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Cześć Kolega urwał takiego woblerka. Podobno był fartowny... Czy może ktoś z Was wie kto jest producentem i jaki to model ? 0_wobler_2.jpg 0_wobler.gif Hot'N Tot storma w oryginale ale parę firm miało podobny wyrób .https://www.rapala.com/storm/hard-baits/hot-n-tot-series/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaStCroix Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hot'N Tot storma w oryginale ale parę firm miało podobny wyrób .https://www.rapala.com/storm/hard-baits/hot-n-tot-series/Dziekuje Ci bardzo ! ???? I juz przekazuje info koledze. Napisane sprytnym telefonem przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Hej,Czy istniały takie oryginalne mepps comet nr 2 z "dzwoneczkiem"? Blaszki są bardzo stare, ale zastanawiam się czy nie jest to czyjaś przeróbka? image;s=644x461.jpgNa pewno były takie meppsy bo mam takiego jednego cometa rozm 2 w pudełku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 ...to ja mam jeszcze elixa 1 z takim korpusem...20 lat temu zakupione...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 8 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 ...to ja mam jeszcze elixa 1 z takim korpusem...20 lat temu zakupione...?Mam też ze 3 elixy z tamtych lat ale tam jest trochę inny korpus nie ma pod spodem na drucie tego metalowego stożka jak w tych błystkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 PanowieMam takie pytanieKilkanaście lat temu nabyłem taki WoblerZ czyjej ręki wyszedł ja nie pamietam teraz ?Pracuje niesamowicie ale jest mały Ok 6 cmWygląda na Grzegorza Sidora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Panowie, szukam gumy która nie jednokrotnie gdzieś widniała na filmach. Do rzeczy, robakopodobna z mikro kopytkiem długa na 2-3cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Panowie, szukam gumy która nie jednokrotnie gdzieś widniała na filmach. Do rzeczy, robakopodobna z mikro kopytkiem długa na 2-3cale. Chodzi Ci o taką gumkę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Chodzi Ci o taką gumkę: post-51004-0-40349000-1541620242.jpgNie, widzę, że aliekspresówka jeżeli się nie mylę. Korpus cienki i dosłownie te kopytko mikroskopijne było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie, widzę, że aliekspresówka jeżeli się nie mylę. Korpus cienki i dosłownie te kopytko mikroskopijne było. Tak, ta z alie. Już kojarzę, ale też nie pamiętam czyje to . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Nie, widzę, że aliekspresówka jeżeli się nie mylę. Korpus cienki i dosłownie te kopytko mikroskopijne było. A nie robił tego przypadkiem mann's? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Konger robi grubber shad, ale to pewnie nie to. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Może taka? Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zdecydowanie za duże kopyto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Może chodzi Ci o Daiwa Skinny Kick 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astral Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Może chodzi Ci o Daiwa Skinny Kick 1.1-19.jpgJest, dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Bardzo fajna gumka, zwlaszcza w kolorze ze zdjęcia polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Podobną gumkę robi jeszcze Reins - Aji Adder Shad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi