leslaw Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Tu byla mowa o starych obrotowkach Mepps'a z "dzwoneczkiem". W takim czyms specjalizuje sie Blue Fox w obrotowkach Super Vibrax.Mam pytanie do uzytkownikow wlasnie tych Super Vibrax.Czy rzeczywiscie to dziala jak dzwoneczek i czy to dodatkowo wabi ryby ? Bo znalazlem taka obrotowke i okazala sie bardzo skuteczna, o wiele wiecej zlowilem na nia niz na inne obrotowki.I zastanawia mnie to, czy to za sprawa tego korpusu "dzwoneczka", czy za sprawa paletki Blue Fox'a, bo ksztalt maja swoj wlasny.Czy moze czysty przypadek ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Odgrzeję kotleta. Bardziej ciekawostka, bo odpowiedzi znam ????Kto jest autorem jerka?Czyj jest wobler pod nim? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Mnie wygląda na Zbyszka Wąchały ale głowy nie dam ???? Na pewno robił bardzo podobne bo sam mam jednego Edytowane 15 Lutego 2019 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Nie, jerk nie jest autorstwa pana Zbyszka ???? Jakby co to to paskudne dżidżysko na dole to moja wizja dżiga na największe łososiowate (nudziło mi się przy kręceniu pstrągowych i mikro jigów na zmianę z kogutami i taki potwór powstał "dla jaj") ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bino Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Proszę o pomoc w identyfikacji tych przynęt (producent,nazwa, gdzie ewentualnie można kupić). Edytowane 13 Marca 2019 przez bino 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 czy ktoś może będzie wiedział kto jest twórcą tych woblerów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Bino - to chyba guma o nazwie Imperator czy jakoś tak. Mam kilka od kogoś ze ściany wschodniej, w sklepach nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 czy ktoś może będzie wiedział kto jest twórcą tych woblerów?Ja obstawiam , że to January Pawlos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 (edytowane) czy ktoś może będzie wiedział kto jest twórcą tych woblerów? Też mam kilka takich, kupowałem je dawno temu jako wyroby kogoś z okolic Lublina, tyle pamiętam. Rzeczywiście wyglądają jak te J. Pawłosa. Edytowane 14 Marca 2019 przez marekn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 a czy te woblerki są jeszcze gdzieś dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 To są woblery Januarego Pawlosa. Od dawna nie widać ofert sprzedaży z Jego strony. Zniknęła nawet jego strona internetowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Proszę o pomoc w identyfikacji tych przynęt (producent,nazwa, gdzie ewentualnie można kupić). 1552513527_536f04904020b458b7d2df11ec680026.jpg 1552513484_d43d003cf5ab4bde7541f3a6bbc267f7.jpgTo są chyba jakieś łotewskie gumy, larus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) wobler ok 8-10cm, litery P.O., jakies sugestie kto jest autorem? Edytowane 24 Marca 2019 przez wedkarski365 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Paweł Olszewski, chyba :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 wobler ok 8-10cm, litery P.O., jakies sugestie kto jest autorem? Paweł Olszewski, chyba :-)Tak! To na 100% wobler autorstwa Pawła Olszewskiego z Poznania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Panowie wczoraj wpadł w moje łapki taki kawałek balsy. Czy ktoś wie co to za wobler i z jakich lat ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Oooo moje dwa kołki mają kolegę Wstawiałem w "co to za wobler" ale konkretów brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam. Mam pytanie . Czyj to wobler ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam. Mam pytanie . Czyj to wobler ? IMG_20190401_205056.jpg IMG_20190401_205125.jpg IMG_20190401_205110.jpg Robercie, jeśli go posiadasz, to za pewne jest Twój . Wobler, tzw. Ustecki, wykonany przez Kazimierza Michalaka z Ustki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Robercie, jeśli go posiadasz, to za pewne jest Twój . Wobler, tzw. Ustecki, wykonany przez Kazimierza Michalaka z Ustki.Sławek... Zawsze pierwszy!... Zawsze pierwszy!... ...Tak, to tzw. Ustecki. ....Uch.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Robercie, jeśli go posiadasz, to za pewne jest Twój . Wobler, tzw. Ustecki, wykonany przez Kazimierza Michalaka z Ustki.Dzięki Sławek za info. Jak nie Ty to Kto . Tak jest mój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Blaszka wyłowiona dzisiaj z odmętów Iny. Bez oznaczeń. Ktoś rozpoznaje rękodzielnika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam, nie śledzę nowości, ktoś rozpoznaje co to za przynęta model, coś od Svartzonkera? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Piękna gumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam, nie śledzę nowości, ktoś rozpoznaje co to za przynęta model, coś od Svartzonkera? 768-420-px---ASKQ---PL-Lures.jpgSpro Iris The Boss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi