bony20 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Spro Iris The BossDzięki, w polskich sklepach pewnie nie do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 (edytowane) https://www.ebay.pl/itm/SPRO-Iris-The-Boss-12-15-18cm-Grose-Farbe-wahlbar-Shad-Gummifisch/202246620145?hash=item2f16d683f1:m:mBn9NTHd9jMziNlz5vBU60QKoszty przesyłki wyższe niż cena przynęty, ale jeśli kupiłoby się kilka sztuk, lub zbiorowy zakup, to już się kalkuluje, bo wygląda bardzo interesująco.Nam może się podobać, ale czy rybkom również? Edytowane 20 Kwietnia 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Podpowie ktoś którego kolegi z forum jest ta guma??https://zapodaj.net/ac798668add1c.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 To jest stynka od kolegi thoffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dziękuje kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Niema za co ????A tak po za tym to bardzo łowne gumki. Miałem wersję 5cm ale wydaje mi się że ta na fotce to ta większa 6-6,5cm bo ma trochę inne proporcje niż ta mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 No tutaj nie ma o czym rozmawiać guma bardzo łowna. A ta na zdjęciu to wersja 7,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Czy może ktoś z Was rozpoznaje czyja jest ta obrotówka (niestety lepszego zdjęcia nie posiadam)? Kupiłem ją w tamtym roku w marcu na Garage Sale? Rozmiar 4? 5? Edytowane 1 Maja 2019 przez Koincydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Czy może ktoś z Was rozpoznaje czyja jest ta obrotówka (niestety lepszego zdjęcia nie posiadam)? Kupiłem ją w tamtym roku w marcu na Garage Sale? Rozmiar 4? 5? Tak na pierwszy rzut oka to przypomina przynęty @Eluska ale foto słabe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Na 100% nie. Niestety lepszego zdjęcia nie posiadam. Błystka z solidnym chwostem, stosunkowo lekka jak na swoje gabaryty, dająca się płytko prowadzić. Olśniło mnie, to obrotówka Mikołaj nr 5 od riomes.pl Grzegorza Wadeckiego. Edytowane 1 Maja 2019 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Właśnie miałem napisać że po koralikach i 'rewersie' bym Riomes'a obstawiał Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Na 100 riomes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 (edytowane) Czy może ktoś z Was rozpoznaje czyja jest ta obrotówka (niestety lepszego zdjęcia nie posiadam)? Kupiłem ją w tamtym roku w marcu na Garage Sale? Rozmiar 4? 5? Na 100% Grzegorz Wadecki (riomes) Edytowane 2 Maja 2019 przez Gadget 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Koledzy co to za guma? Znaleziona nad jeziorem, u mnie połowiła trochę pstrągów. Bez napisów, długość +-5cm. Mocna praca ogonkiem. Podobna nieco do sg cannibal, ale nie ma takiego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Koledzy co to za guma? Znaleziona nad jeziorem, u mnie połowiła trochę pstrągów. Bez napisów, długość +-5cm. Mocna praca ogonkiem. Podobna nieco do sg cannibal, ale nie ma takiego rozmiaru.Ja bym się nie przejmował. Jak taka guma połowiła to znaczy że każda połowi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Poszukaj gumy Adaś, Polsping też robi takie nie wiem czy to jakaś kooperacja czy różne firmy robią ten sam wzór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Z tym,że każda to chyba nie do końca prawda,mam zupełnie inne odczucia, chociażby mijającej majówki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Panowie, jaka firma sygnowała swoje wahadła literą "A" ? Ich wyroby widziałem tak z 15-20 lat temu w sklepach. Były to raczej małe wahadła, takie od 2,5 do 5cm, możliwe że robili też większe. Ktoś coś słyszał, ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Znacie na pewno ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 No pewnie że znamy. Stara laszczykówka a teraz ty może i kalistówka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 A nazwa tego to nie karna ekspedycja była..... Mam takie tylko z dodatkowym uszkiem pod dozbrojenie pod druga kotwiczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Dzięki, muszę w dziale "kupię" się ogłosić bo szukam takiej choć jednej ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 SPSW Kąckòwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Ktoś wie kto jest twórcą tego wobka? Miałem trzy została jedna sztuka a kosi jak zły... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Z innej beczki. Rapala Countdown w kolorze "GOLD" czyli złote boki i czarny grzbiet. Do kiedy mniej więcej oferowali ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi