Sylwek1981 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Ktoś wie kto jest twórcą tego wobka? Miałem trzy została jedna sztuka a kosi jak zły... Pierwsze moje skojarzenie, to starszy wobler Janusza z Bielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Ktoś wie kto jest twórcą tego wobka? Miałem trzy została jedna sztuka a kosi jak zły... Pierwsze moje skojarzenie, to starszy wobler Janusza z Bielska. Jakiś namiar na twórcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Proszę :http://jerkbait.pl/user/52580-woblery-z-bielska/ Edytowane 18 Maja 2019 przez Delbanka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Ktoś wie kto jest twórcą tego wobka? Miałem trzy została jedna sztuka a kosi jak zły... Ewolucja tego woblerka spowodowała, że wygląd zewnętrzny mocno się zmienił. Mam nadzieję, że skuteczność nie PSSzczupaki też go lubią zakąsić, zawsze ostrzegam, że łowienie na ten model bez stalówki jest hazardem Janusz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Co to za wobler? Mniejszy 10 cm, większy 12cm. Kupione chyba jako woblery Tommy...A drugie pytanie kto jest twórcą tego jiga? na trójkątnej główce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Wobki Tommy, były też takie ze sterem. Co ciekawe u mnie więcej szczupaków złowiły niż boleni. Edytowane 20 Maja 2019 przez Andru77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 a czy te woblerki są jeszcze gdzieś dostępne?https://allegro.pl/oferta/zestaw-woblerow-januarego-pawlosa-nowe-8105731043?reco_id=a0ba44e4-7b07-11e9-a334-b8ca3a6c1500&sid=041047f9c36843e364ecb91b45c568a2755aa386fe7e14ee7421a14291fbf951 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspir Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Witam,Koledzy, ktoś wie czyjego producenta ten raczek? Kupiony w tym roku na Rybomanii, dostałem od kumpla jeden w prezencie ale nie pamięta nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Witam,Koledzy, ktoś wie czyjego producenta ten raczek? Kupiony w tym roku na Rybomanii, dostałem od kumpla jeden w prezencie ale nie pamięta nazwy. 165411.jpgJest to Flagman Lucky Crawwww.flagman.kiev.ua/soft-lures/flagman/Lucky-Craw/c168796/v4157/s399/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szekspir Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Super, wielkie dzięki to ten! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Witam ktoś poznaje czyja to produkcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) Też mam taką wahadłówkę z grzbiecikiem. Pamiętam że kupiłem ją w połowie lat 90-tych na trocie, ale producenta nie pamiętam. Edytowane 23 Maja 2019 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Witam ktoś poznaje czyja to produkcja. Producentem była firma Stamar. A zwały się Karlinka. Było przynajmniej kijka wzorów. Miałem trochę tego na początku 90-tych lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 23 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jak Dokusiu skończę malować Cardinala, to zabiorę się za te obiecane. No wiesz, te sądeckie. A tych Stamarów jeszcze chyba parę mam, ale nie wiem kiedy tam będę. Już nie na mój kręgosłup, więc sobie porzucasz nimi gdzieś na jeziorem albo Wartą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandi33 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Witam. Proszę o pomoc w rozpoznaniu producenta gumy. Guma kupiona kilka lat temu. Nie jest to Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Oczywiście że nie mikado ,to Fisch Arrow Flasch-J Shad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Potwierdzam kolega ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Witam. Co to za Wobler może być? Lowny jak diabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Witam. Co to za Wobler może być? Lowny jak diabliWygląda jak Dorado Tender, ale chyba ster mu wypadł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łomżyniak Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 To nie tender ma 6cm i waga 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 ... taki sendalopodobny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 (…) ale chyba ster mu wypadł... Dla tego taki łowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Cześć.Ostatnio pomieszało się w moim wędkarskim świecie i zacząłem rozglądać się za, kiedyś tak uważałem, nietypowymi przynętami.Oglądając film na YT wklejonym tu na forum, zainteresowała mnie powierzchniowa przynęta. Wygląda ten łobuz, jak gumowy rak/krab?Zna ktoś nazwę? Jest to coś dostępne poza włoskim rynkiem?https://youtu.be/fi6NRsk-2SI?t=98 Zrzut z ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Powierzchniowiec typu crawler, nie miałem jeszcze przyjemności... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam Panowie. Na krzyżackim yt filmiku jest prezentacja gumki na pstrągi.Ok,Ale krzyżak mówi o rosyjskim jej pochodzeniu, jest ponoć mocna nasączona czosnkowym atraktorem.Moje pytanie:Panowie, znacie to bździdło? Wiecie może gdzie je można dostać? PozdrawiamAlek https://www.youtube.com/watch?v=81ccNnG5S6Y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi