Skocz do zawartości

Co to za przynęta?

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Ostatnio pomieszało się w moim wędkarskim świecie i zacząłem rozglądać się za, kiedyś tak uważałem, nietypowymi przynętami.

Oglądając film na YT wklejonym tu na forum, zainteresowała mnie powierzchniowa przynęta. Wygląda ten łobuz, jak gumowy rak/krab?

Zna ktoś nazwę? Jest to coś dostępne poza włoskim rynkiem?

https://youtu.be/fi6NRsk-2SI?t=98

Zrzut z ekranu.

attachicon.gif zwariowana przynęta.jpg

Wiedziałem że gdzieś coś takiego widziałem....tyle, że zapamiętałem to nie jako rak czy krab a wielki zagraniczny jelonek rogacz...chwila goglowania huge insect lure, big bug lure aż w końcu giant beetle lure zaprowadził do Molix Supernato Beetle ;)post-57056-1562230536,091_thumb.jpg

Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Wiedziałem że gdzieś coś takiego widziałem....tyle, że zapamiętałem to nie jako rak czy krab a wielki zagraniczny jelonek rogacz...chwila goglowania huge insect lure, big bug lure aż w końcu giant beetle lure zaprowadził do Molix Supernato Beetle ;)attachicon.gif Screenshot_20190704-104722.jpg

Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka

Borsuk, WIELKIE DZIĘKI! :good:

Edytowane przez jaceen
  • Like 1

Po zaskrońcach i nietoperzach Savage Gear myślałem, zę już nic mnie nie zaskoczy. Cóż, życie... jelonek rogacz gigant, a potem mały jeż, mikrokrowa, tonący zając, kieszonkowa panda, muszka owocowa xxl, różowy turkuć podjadek z filoetowym brokatem i seledynowymi fluo ślepiami tudzież sumowy zielony słonik suspending

• Like 7

Witam Panowie.

Na krzyżackim yt filmiku jest prezentacja gumki na pstrągi.

Ok,

Ale krzyżak mówi o rosyjskim jej pochodzeniu, jest ponoć mocna nasączona czosnkowym atraktorem.

Moje pytanie:

Panowie, znacie to bździdło? 

Wiecie może gdzie je można dostać?

Pozdrawiam

Alek

https://www.youtube.com/watch?v=81ccNnG5S6Y

https://www.wedkarski.com/szukaj?orderby=position&orderway=desc&n=96&search_query=tanta&submit_search.x=0&submit_search.y=0

• Like 1

Michał ,poszukaj w ofercie Kongera, coś podobnego ostatnio widziałem, taka podróbka popularnych Westinów.

Tak, to Konger. Tez kilka kupiłem na spróbowanie.

Właśnie przeglądam katalog kongera, znalazłem tylko flatshad. :( 

Edytowane przez Michał.