Wojtek B. Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Tanta od FishUp-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 "Wiecie może gdzie je można dostać?" - wygoogluj "tanta" i masz sklepy i al....o. Ja tego używam na okonie....skuteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Jara Mirax i Jara Boxter. Są dostępne z różnymi atraktorami, czosnek, ser, kraby... Edytowane 4 Lipca 2019 przez Piwoluka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 zobacz też na Boroda Baits , https://www.facebook.com/BorodaBaitspl-1813305362102625/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Cześć.Ostatnio pomieszało się w moim wędkarskim świecie i zacząłem rozglądać się za, kiedyś tak uważałem, nietypowymi przynętami.Oglądając film na YT wklejonym tu na forum, zainteresowała mnie powierzchniowa przynęta. Wygląda ten łobuz, jak gumowy rak/krab?Zna ktoś nazwę? Jest to coś dostępne poza włoskim rynkiem?https://youtu.be/fi6NRsk-2SI?t=98 Zrzut z ekranu. zwariowana przynęta.jpgWiedziałem że gdzieś coś takiego widziałem....tyle, że zapamiętałem to nie jako rak czy krab a wielki zagraniczny jelonek rogacz...chwila goglowania huge insect lure, big bug lure aż w końcu giant beetle lure zaprowadził do Molix Supernato Beetle Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 A widziałem to na żywo w warszawskiej Plecionie albo Garbusie więc pewnie w internecie da się kupić bez problemu Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Wiedziałem że gdzieś coś takiego widziałem....tyle, że zapamiętałem to nie jako rak czy krab a wielki zagraniczny jelonek rogacz...chwila goglowania huge insect lure, big bug lure aż w końcu giant beetle lure zaprowadził do Molix Supernato Beetle Screenshot_20190704-104722.jpg Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Borsuk, WIELKIE DZIĘKI! Edytowane 4 Lipca 2019 przez jaceen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Po zaskrońcach i nietoperzach Savage Gear myślałem, zę już nic mnie nie zaskoczy. Cóż, życie... jelonek rogacz gigant, a potem mały jeż, mikrokrowa, tonący zając, kieszonkowa panda, muszka owocowa xxl, różowy turkuć podjadek z filoetowym brokatem i seledynowymi fluo ślepiami tudzież sumowy zielony słonik suspending 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Jakby go trochę przerobić, to może być jako otwieracz do słoików. Albo szczypce do zdejmowania kubka z ogniska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Bo u nich to nie ma.ryb. Nie to co u nas. Jakbym się nie doczekał godzinami na branie, to w ramach walki z nudą też bym wymyślił przynętę z podpórki od feedera! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 To nie tender ma 6cm i waga 5gdorado tender na 100% , mam taki sam pływający , teraz juz ich chyba w tej długości nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Witam Panowie. Na krzyżackim yt filmiku jest prezentacja gumki na pstrągi.Ok,Ale krzyżak mówi o rosyjskim jej pochodzeniu, jest ponoć mocna nasączona czosnkowym atraktorem.Moje pytanie:Panowie, znacie to bździdło? Wiecie może gdzie je można dostać? PozdrawiamAlek https://www.youtube.com/watch?v=81ccNnG5S6Yhttps://www.wedkarski.com/szukaj?orderby=position&orderway=desc&n=96&search_query=tanta&submit_search.x=0&submit_search.y=0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Znalazłem w starszych pudełkach przy okazji porządków dość fajnie wyglądają czas je przetestować może będzie nowy killer... Jestem ciekaw kto je wykonał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Trochę przyniszczone ale wydaje mi się że są to gumy od Tomiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Możliwe że to egzemplarze spod moj ręki[emoji28] model Tomiego Taptalkniete z Galaxy s8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Panowie co to za guma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Michał ,poszukaj w ofercie Kongera, coś podobnego ostatnio widziałem, taka podróbka popularnych Westinów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Tak, to Konger. Tez kilka kupiłem na spróbowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) Michał ,poszukaj w ofercie Kongera, coś podobnego ostatnio widziałem, taka podróbka popularnych Westinów. Tak, to Konger. Tez kilka kupiłem na spróbowanie.Właśnie przeglądam katalog kongera, znalazłem tylko flatshad. Edytowane 12 Lipca 2019 przez Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2019 Jeśli konger to power pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Żuk Molix-a już łowi:)Teraz proszę kolejny raz o pomoc. Przynęta, która do mnie "przemawia", to silikonowa żabka.Ktoś wie czyje to? Po jakiej nazwie szukać?Zrzut z ekranu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Napisz w komentarzu pod filmem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Deps Basirisky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk022 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Proszę o identyfikację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi