cyprys19 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) To chyba "siudak" ukleja Edytowane 8 Października 2019 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Wahadła na 1000% made in CCCP, kalewa jest najstarsza to bardzo fajna trzydziesto paro letnia wahadłówka kiedyś kosa na szczupaki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) witam czy ktoś wie jakiej produkcji są te wahadłówki wiem że są stare kotwice maja dziwneRafał, to radzieckie błystki, lata 70te z grubsza. Na tych czerwonych płetewkach powinny mieć opis typu "letkaja do 16gr." Jedynie ta kalewa z lewej mi nie pasuje... Edytowane 8 Października 2019 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciastek Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 ok dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 są kolekcjonerskie pewnie już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 bo tak pytam bo wszystko było w takich pudełkach około 50szt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Witam ktoś kojarzyNabyłem jak wobek Romualda Stanke Ale niema podpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Screenshot_20191008_210718_com.android.gallery3d.jpgPokaż ster z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Niemam teraz jak zrobić fotoMa wytłoczenie wzdłuż steru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) . Edytowane 8 Października 2019 przez Tomek O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) Screenshot_20191008_210718_com.android.gallery3d.jpg Niemam teraz jak zrobić fotoMa wytłoczenie wzdłuż steruTo wobler bóbr dość stary . Drut gięty zawsze tak samo. A stery takie też się trafiały. Edytowane 8 Października 2019 przez robert7704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Tak, Piotrze masz starszy model woblera Bóbr. Ówczesne woblery nie miały podpisu, a stery wykonywane były z butelek, stąd takie pogrubienie w sterze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Ok dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 bo tak pytam bo wszystko było w takich pudełkach około 50szt Zarówno wahadła jak i woblery z ZSRR/Rosja, miałem trochę tych wahadeł oraz identycznego woblera jak na ostatnim zdjęciu - ten czarny bezsterowiec w srebrne kropki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 witam czy ktoś wie jakiej produkcji są te wahadłówki wiem że są stare kotwice maja dziwnedowiedziałem się ze te z okiem dwa niebieskie to wahadła stare dam tak mi powiedział starszy wędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Takie cuś znalazłem w internetach? Ktoś wie czyj to wypust? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Jak się "to" zachowuje w wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Jak się "to" zachowuje w wodzie? Merda ogonkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Ktoś kojarzy ten model błystki Abu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 U nas też były takie robione. Wydaje mi się, że w katalogu Nap och Nytt z 55 albo 71 były te blaszki-pilkerki. Niestety teraz nie sprawdzę, bo katalogi mam u rodziców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Abu Krill 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Witam posiadam kilka woblerow,twórca podpisal wobki ,,czekała'' kojarzy ktos co to za woby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Zapewne Zdzislaw Czekała... Rod i lurebuilder z Rzeszowa... Jest na forum. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi