coma Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Trochę, ta moja miała inne zakończenie kopyta (w sensie bardziej owalne), i innego rodzaju brokat.Ale na tyle mi się spodobała i jest podobna, że zamówię wieczorkiem \Dziękuję. Widzę, że jeszcze Manns (Swimmin Grub) i Mister Twister (Sassy Grub) mają podobne gumki w ofercie: http://szczupaczek.istore.pl/pl/przynety-spiningowe_gumy_manns_manns-swimming-grub-65-cm https://fishing-test.pl/przynety/mister-twister-tri-alive-sassy-grub/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Ktos ma pomysł jaka to guma.Dla porównania kajtek 2''.Guma była zakończona ogonkiem jak w ripperkach. Może to Slider Grub 1 1/2"?http://www.crappie-slider.com/products Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 To i ja się przypomnę po dyskusji o sendalo-gębalach....jakieś typy, pomysły, podejrzenia? Dł 5cm Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Kupiłem te z Ali, zobaczymy co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fefko Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Podpinam sie po ten temat ale moze nie do konca trafnie... Mianowicie poszukuje takiej gumy jednak ta firma, ktora tu podlinkuje juz nie ma w ofercie koloru seledynowego ze srebrnym brokatem. Czy znacie moze podobny zamiennik w ww. kolorze? https://www.angelmeile.com/epages/61699012.mobile/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61699012/Products/0230457/SubProducts/0240457 Dzieki z gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ok. Ja znalazłem. To moje . 20191119_101956.jpgJa też znalazłem:U tej mniejszej wyraźnie widać podpiłowny od spodu ster, ta większa już tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ja też znalazłem:U tej mniejszej wyraźnie widać podpiłowny od spodu ster, ta większa już tego nie ma.Ale malowanie wskazuje jednoznacznie . Sendale nie były tak malowane . Chyba że ktoś sobie przemalował. Choć wklejanie steru też nie Sendala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 To nie są Sendale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 K.Gębski Złotów chyba?ten podpiłowany.Drugi chyba I.Gębski Lędyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Z wyglądu to Gębskie, swojego czasu miałem tych przynęt sporawo. Łowne, ale niezbyt wytrzymałe do intensywności połowów. A czy Złotów, czy Lędyczek to prawie to samo, czyli kontynuacja (zleży od adresu zamieszkania Irka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Irek mieszkał i mieszka w Lędyczku , Złotowskie to wyrób wujka K.Gębskiego. Znam wyroby jednego i drugiego i znam ich osobiście ale łowię tylko wobkami z Lędyczka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) To nie są Sendale Oczywiście, że nie. To są Gębale kupione około 20 lat wstecz. Staruszki z moich muzealnych zbiorów, już nie używane. Miałem je odszukać i zrobić fotki na życzenie @Roberta7704. Edytowane 24 Listopada 2019 przez Alexspin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 ktokolwiek widział - ktokolwiek wieJerki sprzedawane na forum raczej jakieś rękodziełoczerwona paszcza z zebami namalowana jako pysk i mały czerwony czy pomaranczowy tygrysek (logo producenta) na jerku szukam od dłuzszego czasu informacji czyje to jerki - kiedyś sie czasami w dziale giełda pojawiały mam jedną sztuke 6 cm i szukam wiekszego przedstawiciela do stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Może zamieść tu http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-127 foto i wtedy pójdzie łatwiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brambor Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Może o te chodzi http://jerkbait.pl/topic/7453-lost-lures/page-5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 dzięki dokładnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Cześć! Rozpoznajecie te kleniowe maluszki? Czyjego są autorstwa? . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Wyglądają jak Oleixy ale nie jestem pewien. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Oczy i stery mi nie pasują...no chyba że tuning był grany Wysłane z mojego Neffos X1 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Cześć! Rozpoznajecie te kleniowe maluszki? Czyjego są autorstwa? Mi to wygląda na woblerki od @@kubaS 1 http://jerkbait.pl/topic/11167-ks-lure-baits/?p=1428753 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Mi to wygląda na woblerki od @@kubaS 1 http://jerkbait.pl/topic/11167-ks-lure-baits/?p=1428753Tak, to te woblery! Dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Co do starszych Gębskich to są raczej spod ręki pana Henryka, Irek zaczął robić później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 9 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Wiecie może co to za blaszka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Wiecie może co to za blaszka Jest to blaszka podlodowa MYRPIRK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duszekpl Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witam, Jestem osoby niedosłyszący. Bo nie moge znalezc w necie, a tylko w Polsce sklep dostepny guma wygląda to takie samo ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi