zakrza74 Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 Witaj, na pierwszym zdjęciu jest najprawdopodobniej BALZER Replite Shad Print Perch http://pleciona.pl/pl/p/BALZER-Reptile-Shad-Print-11cm-Perch-1szt/36305 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Kto wykonał ta śliczna blaszkę trociową, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Kto wykonał ta śliczna blaszkę trociową,Andrzej, miałem kiedyś takie blaszki... ...Coś mi się kojarzy z Piotrem Pietruszką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) Kto wykonał ta śliczna blaszkę trociową,Andrzej, mam taką samą w pudełku i jutro będę na nią łowił Edytowane 20 Lutego 2020 przez Traveller 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 No tak , to ja ją zabieram , a co to ta na pudełeczku a co tam, też zabieram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 No tak , to ja ją zabieram , a co to ta na pudełeczku a co tam, też zabieram Nie nie,za tydzień będziesz mógł ją ewentualnie z bliska obejrzeć.. A może wiesz kto jest twórcą tej blaszki co wisi na pudełku???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Czy ktoś rozpoznaje czyj to wobek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nie nie,za tydzień będziesz mógł ją ewentualnie z bliska obejrzeć.. A może wiesz kto jest twórcą tej blaszki co wisi na pudełku????Wygląda jak MSz... Ma takie oznaczenie od wewnątrz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Wygląda jak MSz... Ma takie oznaczenie od wewnątrz?Nie, nie ma żadnego oznaczeniach od wewnątrz.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Tak ona wygląda z bliska,ktoś wie czyja to robota? Edytowane 22 Lutego 2020 przez Traveller 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Tak ona wygląda z bliska,ktoś wie czyja to robota? 33F12E8E-D3C0-4C43-827F-E5A22A199E9C.jpeg B243664F-FBEE-4AF7-83BA-6E5C2CAA1D1D.jpegTego Ci nie powiem ale mam blaszkę, jakby spod tego samego młotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Ta ostatnia to Żurek - A. Kaczmarkahttps://allegro.pl/oferta/wahadlowki-trociowe-zurek-15-g-matowe-srebro-8919792746 Ta wcześniejsza - stawiam na kol. Chulo z początkowej produkcji . Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Mam trochę blaszek A.Kaczmarka i to na pewno nie jest Jego produkcja. No chyba, że o czymś nie wiem. Tam nawet materiał jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Czyja to produkcja ? Ktoś kiedyś mi podpowiedział, że może być to Lucky John. Sprawdziłem na szybko któryś tam katalog i nie widzę takiej gumy... Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jednak wygląda jak, mocno sfatygowana, Lucky John Basara kol. P605 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 O kur... rzeczywiście, basara. Za szybko katalog przeglądałem... Dzięki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmo Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Czy ktos kojarzy kto jest twórcą tych wobków? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Podpowiecie jak nazywa się ta guma z 4.40 min. Ta po lewej to Daiwa Duckfin Shad a po prawej? Liveshad? Edytowane 25 Lutego 2020 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Mam trochę blaszek A.Kaczmarka i to na pewno nie jest Jego produkcja. No chyba, że o czymś nie wiem. Tam nawet materiał jest inny.Wygląda na blachę Kaczmarka, nordpilk od lat je sprzedaje. Chociaż każdy kto kiedyś klepał otarł się o trumienkę. Zobacz czy ma nabitą sygnaturę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Witaj, to Daiwa Duckfin Live Shad https://allegro.pl/oferta/ripper-daiwa-duckfin-live-shad-16705-20-0-cm-7270155324 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Tak myślałem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthropod Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witam wszystkich Ktoś rozpozna czyje mogą być te blaszaki ? ( wybaczcie za jakość ale zdjęcia robione kalkulatorem) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) Witam wszystkich Ktoś rozpozna czyje mogą być te blaszaki ? ( wybaczcie za jakość ale zdjęcia robione kalkulatorem) No 'czwórka", to przecież Alga (chyba nr 2) Polspingu (z logiem czapli)..."Dwójka" - nie jestem pewien (ale te małe otworki...) - takie robił Wołek."Jedynki" - gdzieś widziałem... Wyglądają na radzieckie, ale mają AS na skrzydełku, więc nie ten trop... Edytowane 14 Marca 2020 przez Dokuś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthropod Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Dziękuję za ocenę mam jeszcze dwie podobne do numeru 4 właśnie z identyczną czaplą na wewnętrznej stronie. Zestaw znaleziony w starej kotłowni którą remontowałem ostatnimi czasy ciekawe ile tam leżały... ; / 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hublands Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Witajcie może pomożecie mi określić co to za woblery ? Woblery znalazłem ostatnio sprzątając piwnice. (stare spinningowe pudełko mojego taty) Na woblerach napisane jest tylko Japan Ktoś coś?Pozdrawiam serdecznie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi