MZieli10 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 W "WP" był artykuł o jej dużej skuteczności w połowie okoni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ktoś rozpoznaje tą gumę?Może to być podróbka fish arrow z alie~ kiedyś od znajomego podobną gumkę dostałem właśnie od chinoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Zna ktoś? 049E3907-2C65-42C3-8B20-A661EEA8E16A.jpeg Ta obrotówka to dokładnie ULAR Fox. https://sklep.ular.pl/index.php?categoryID=92 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 No 'czwórka", to przecież Alga (chyba nr 2) Polspingu (z logiem czapli)..."Dwójka" - nie jestem pewien (ale te małe otworki...) - takie robił Wołek."Jedynki" - gdzieś widziałem... Wyglądają na radzieckie, ale mają AS na skrzydełku, więc nie ten trop... Piątka - z zestawu błystek zdełano w CCCP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Ta obrotówka to dokładnie ULAR Fox. https://sklep.ular.pl/index.php?categoryID=92W pudełku trociowym ją znalazłem... Dzięki! Edytowane 27 Marca 2020 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Wieśku, to są świetne obrotówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 to obrotówka rodem usa zapomniałem nazwy handlowała tym hurtownia z Bydgoszczy to obrotówka FOX Bardzo fajnie kręcą! mam kilka takich z czerwonym korpusemW "WP" był artykuł o jej dużej skuteczności w połowie okoni.Ta obrotówka to dokładnie ULAR Fox. https://sklep.ular.pl/index.php?categoryID=92Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ta obrotówka to dokładnie ULAR Fox. https://sklep.ular.pl/index.php?categoryID=92 Piotr ma rację.Jest to Ular w jedynym słusznym rozmiarze (całe 8 g).Oryginały mają wybite FOX,oraz made in USA - jest kilka rozmiarów. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Wieśku, to są świetne obrotówki.Dzięki Sławek! Trochę zapomniana u mnie obrotówka.. Odkopałem ją przeglądając swoje przynęty na trocie.... Staram się mieć TYLKO świetne obrotówki , ale tej nie używałem chyba nigdy!... Michał donosi o jej skuteczności na okonie, ale czy jeszcze będę kiedyś łowił okonie na obrotówkę?... ...A trocie? Hmmm... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Zna ktoś? 049E3907-2C65-42C3-8B20-A661EEA8E16A.jpeg Wiesławie mam chyba ze trzy Fox 'y kupione tu na giełdzie. Moje mają pomarańczowe korpusy. Świetne blaszki! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Dzięki Sławek! Trochę zapomniana u mnie obrotówka.. Odkopałem ją przeglądając swoje przynęty na trocie.... Staram się mieć TYLKO świetne obrotówki , ale tej nie używałem chyba nigdy!... Michał donosi o jej skuteczności na okonie, ale czy jeszcze będę kiedyś łowił okonie na obrotówkę?... ...A trocie? Hmmm... Na letnie trocie może być dobra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Co prawda okazów nie miałem,ale szczupaki też ją lubią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Okonie, szczupaki, trocie, pewnie i grube pstrągi też ją lubią. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Zna ktoś? 049E3907-2C65-42C3-8B20-A661EEA8E16A.jpegDoskonałe obrotówki, nie gasną nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. Właściwie - w zależności od wielkości - na każdego drapieżnika. Wada - są dość drogie https://sklep.ular.pl/index.php?categoryID=5 Edytowane 27 Marca 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Doskonałe obrotówki, nie gasną nawet przy bardzo wolnym prowadzeniu. Właściwie - w zależności od wielkości - na każdego drapieżnika. Wada - są dość drogie https://sklep.ular.pl/index.php?categoryID=5Dzięki Alek! No właśnie wypadają korzystnie cenowo - 5,40zł - 7,50zł za sztukę w zależności od sklepu i ilości w opakowaniu. Edytowane 27 Marca 2020 przez Dokuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Sorry, co ślepemu po oczach, nie dostrzegłem, że to ceny opakowań. Moje kupowałem już dawno, ładnych kilka lat temu i pamiętam, że wówczas doganiały cenowo Meppsy. Edytowane 27 Marca 2020 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 Ktoś może podpowie co to za woblerek. Nie ma na nim żadnej sygnatury Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Ktoś może podpowie co to za woblerek. Nie ma na nim żadnej sygnatury Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Czy ten wobler ma miedziany stelaż? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Czy ten wobler ma miedziany stelaż?Tak miedziany. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2020 Autorem jest Paweł Maciejewski. Nie są już produkowane. Chętnie widziałbym go w swojej kolekcji, nie dlatego, że jest łowny, bo nie wiem. Zbieram. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Tak ona wygląda z bliska,ktoś wie czyja to robota? 33F12E8E-D3C0-4C43-827F-E5A22A199E9C.jpeg B243664F-FBEE-4AF7-83BA-6E5C2CAA1D1D.jpegTo blaszka Marka Szczesnego na 99% poznaje po sposobie zdobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 (edytowane) Panowie znacie może autora tego wyrobu ?Rozmiar 2'' wygląd kajtkopodobny. Edytowane 24 Maja 2020 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 AliExpress? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Panowie znacie może autora tego wyrobu ?Rozmiar 2'' wygląd kajtkopodobny. #Aliexpress 5,54 zł 32%OFF | 2019 superkontynent shiner 50mm 75mm 100mm przynęty miękka sztuczna przynęta łatwa do zaczepienia big pikehttps://a.aliexpress.com/_d6hsRcp Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Kolor dołu trochę inny, ja mam marchewke a tam czerwony, ale to już coś Podobno odlewane przez kogoś te gumki, ale jak to mówią, może odlewane przez chinczyka.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi