teki77 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Dostałem od kumpla trochę starych wahadłówek , niektóre mają nabitą czaplę ale większość bez oznaczeń choć nie wyglądają na rękodzieło , poznaje ktoś coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 (edytowane) Dostałem od kumpla trochę starych wahadłówek , niektóre mają nabitą czaplę ale większość bez oznaczeń choć nie wyglądają na rękodzieło , poznaje ktoś coś. IMG_20200701_152459.jpg IMG_20200701_152452.jpg IMG_20200701_152340.jpg[attachment=673510:IMG_20200701_152710.jpgmiałem kiedyś takie i chyba to był właśnie cefal? niech ktoś mnie poprawi jak zbłądziłem Edytowane 1 Lipca 2020 przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 (edytowane) miałem kiedyś takie i chyba to był właśnie cefal? niech ktoś mnie poprawi jak zbłądziłemKalewa jak już. Tu bardzo fajnie tłoczona, nie widziałem takiej nigdy ale kształt zdaje się ten sam. W przeciwieństwie do oryginalnej Kalevy ABU kotwiczka w polspingowskiej była/jest fabrycznie po szerszej stronie błystki montowana. Cefal wygląda zdecydowanie inaczej - https://www.google.com/search?q=cefal+polsping&client=ms-android-samsung&source=android-browser&prmd=imsvn&sxsrf=ALeKk02BZqr8XxO9KmiXXiRbdM-jDXdTgQ:1593671273225&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjUgYSR-K3qAhUyAxAIHVN9AJgQ_AUoAXoECBAQAQ&biw=360&bih=519#imgrc=RxOejpw9t-XzRM i co ciekawe też jest "inspirowany" starszym modelem błystki od ABU właśnie. Edytowane 2 Lipca 2020 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mero Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nie CEFAL nie KALEWA , to jest skrzydełko od wirówki w którym ktoś wywiercił dodatkowy otwór i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 miałem kiedyś takie i chyba to był właśnie cefal? niech ktoś mnie poprawi jak zbłądziłem Zbłądziłeś.Cefal jest jak Always - ze skrzydełkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Zbłądziłeś.Cefal jest jak Always - ze skrzydełkami W sumie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 3 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2020 Czy ktoś poznaje? Jakies namiary na producenta? Twórcę? Wydaje mi się, że może to być Wiślak?Wiślak jest wyższy i chyba ster ma większy, dodatkowo wiślaki są podpisywane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Czynktoś wie kto zrobił ten kawał żelaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Pewnie Igor Olejnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Nie znalazłem w jego ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 zobacz na te http://jerkbait.pl/topic/80197-wahad%C5%82a-rafa%C5%82-piliponis-spinraf/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Mi to wygląda na @chulo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Co to za wynalazek? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Daiwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 ?? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Witam, wykopałem coś z garażu- nowe.Co to i czyje te przynęty ?? -nie pamiętam skąd to nabyłem i czyje to cudo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Wyglądają na przynęty Storm Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zdecydowanie Stormy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Dzięki, też tak mi pasowało jak wyguglowałem. Chyba trafią na giełdę, bo skoro tyle przeleżała i ich nie użyłem morze ktoś tym łowi i mu się przydadzą. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Na 90% STORM, ale niemal identyczne przynęty są w ofercie JAXONA. Miałem jedne i drugie, niestety ich łowność pozostaje pod wielkim znakiem zapytania. Natomiast są wyjątkowo "czepliwe", zarówno prowadzone nad roślinnością zanurzoną, jak i pod liśćmi grążeli i innych powierzchniowych roślin. Jest to wynikiem ich zbrojenia. Haki i kotwiczki też niewysokich lotów i łamliwe, zwłaszcza hak grzbietowy, niestety niewymienny. Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Kto pomoże?Nr 1 Nr 2 Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Nr 1. to Gunki V2IB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 ?? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu TapatalkaSzczupaczek wygląda na wobler od Wąchały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Koledzy,Proszę o identyfikację. 1. 2. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Zdjęcie nr 2 to woblery Piotra Mołdocha z Roztocza. Edytowane 4 Września 2020 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi