Banjo Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Zdjęcie nr 1 woblery twórcy ze Szczecinka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) Dzięki serdeczne.Co do 2 to potwierdziłeś moje przypuszczenia i rozczytywania podpisów , a co do 1 to znasz może jakieś bliższe dane tego twórcy ze Szczecinka? Edytowane 4 Września 2020 przez RomanP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Może to Pawła Malinowskiego, o którym kiedyś Sławek pisał? http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-56 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Czynktoś wie kto zrobił ten kawał żelaza?MSZ WAHADŁO Marek Szczęsny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Może to Pawła Malinowskiego, o którym kiedyś Sławek pisał? http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2020 Może to Pawła Malinowskiego, o którym kiedyś Sławek pisał? http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-56Na to wygląda. Dzięki serdeczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Może to Pawła Malinowskiego, o którym kiedyś Sławek pisał? http://jerkbait.pl/topic/59463-co-to-za-wobler/page-56 Potwierdzam . Edytowane 7 Września 2020 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 (edytowane) Bardzo fajny wobek Edytowane 7 Września 2020 przez zorroo85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanP Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Tak, teraz to już nie ma żadnych wątpliwości. Dziękuję Panowie za pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Sendale czy tylko bardzo podobne? W takim malowaniu jeszcze nie widziałem. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Sendale, malowanie klasyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Sendale, malowanie klasyka.Dzięki za potwierdzenie. Sendali mam sporo, ale w takim malowaniu tylko te dwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jak Józek mieszkał w Oławie, to takie malowanie było często stosowane do łowienia kleni na Odrze, zwłaszcza wiosną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Czy ktoś rozpoznaje wobki z tej foty ?Mają one jakąś wartość większą niż 5 zł za sztukę ? Edytowane 9 Września 2020 przez zorroo85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 I fota nr 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Nr 6 napewno dragon d bodajze lovec rapa wiekszosc twórców z forum.Niewidac powiekszenia na smartfonie .Najwazniejsze by łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Fot 2 D-wygląda jak Siek M jednak ster nie do końca mi pasuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 A,F to wobki erka.A tamten to bodajze bzyk sieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 1 zdjęcie 2, 5 i 7 (a może i 4 oraz F też) to Tapsy.6 Dragon. To w sumie powoli unikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 WitamBransoletka do zegarka Takie oto cudo mi się trafiło.....Może ktoś wie z jakich lat pochodzi ta przynęta? Pozdrawia Kuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 1 zdjęcie 2, 5 i 7 (a może i 4 oraz F też) to Tapsy.6 Dragon. To w sumie powoli unikaty.Fajnie wiedzieć - dość miło to chodzi zarówno w nurcie jak i na spokojnej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Ten nr 6to kiedys mój kiler na przelewowe klenie z dopałka latał jak z procy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroo85 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) Ten nr 6to kiedys mój kiler na przelewowe klenie z dopałka latał jak z procy.Mówisz o tym malowanym na okonia ? Czy tym ze zdjęcia nr 1 z niebieskim grzbietem ? Edytowane 11 Września 2020 przez zorroo85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 WitamBransoletka do zegarka Takie oto cudo mi się trafiło.....Może ktoś wie z jakich lat pochodzi ta przynęta? Pozdrawia KubaMogę się mylić, ale zdaje mi się że ma około 15 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Mogę się mylić, ale zdaje mi się że ma około 15 lat.Boleniowe klimaty ... powinna świetnie działać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi