zetika16 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Czy wobki są podpisane jakimiś inicjałami?Niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Niestety nie.O ile dobrze kojarzę z alll i pamięć mnie nie myli to sprzedawca chyba był gdzieś z okolic Kielc , pewny jednak nie jestem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Niestety nie.Szkoda, gdyby miały SŁ to była odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Wie ktoś co to za cykada ? Wiem że ma pewnie z 10lat albo więcej , znaleziona gdzieś w piwnicy u dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Może ktoś podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Prawdopodobnie Janusz Trzepizur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Może ktoś podpowie?Skoro wstawiłeś moje zdjęcie to powinienem wiedzieć co na nim jest . To jest na pewno wobler Janusza Trzepizura. Kupiłem kilka od Niego. Jedynie nie znam producenta woblera tego na prawo od woblera Trzepizura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Czyli jednak Janusz Trzepizur. Zmylił mnie kształt (lekko spłaszczony z przodu) bo Janusz robi en model zwykle bardziej ścięty. Dzięki za info. Edytowane 15 Lutego 2017 przez fifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Panowie, a kto jest autorem tego środkowego z prawej kolumny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Panowie, a kto jest autorem tego środkowego z prawej kolumny? Dorado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dorado???? Trzeci rząd, licząc od lewej i drugi licząc od góry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) To napewno nie dorado... Pozdrawiam, TomaszOwszem jest tam dorado ale w prawej kolumnie Edytowane 15 Lutego 2017 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Tego miałem na myśli Edytowane 15 Lutego 2017 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Tego miałem na myśli Daniel Sobczak z Warszawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Daniel Sobczak z Warszawy.Dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Bardzo proszę o pomoc w ustaleniu twórcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Wobi? Pozdrawiam, Tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_poz Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam...koledzy pomóżcie, co to jest za gumka?kiedys kupiłem ją na dawnym sklepie szczupaczek.pl myślac o boleniu, a fajnie na nią połowiłem okoni w zeszłym sezonie.troszke pociemniala, bo rzeczywisty kolor to taki niebieskawy przejrzysty a ta to chyba jakis dragon, nie wiem moze stary model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Pierwsza to zdecydowanie buster shad delalande. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ostatnie zdjęcie przypomina Dragon Buster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 "Odkopałem" takiego robalka... Jest stary i kiedyś miał nóżki, ale same odpadły (były chyba gumowe i słabym klejem podklejone)... Czy ktoś wie, kto jest autorem tego malucha? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Chyba Andrzej Lipinski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Na pewno Andrzej Lipiński, tylko brakuje mu gumowych nóżek? Chyba że były robione w wersji z nóżkami i bez. Edytowane 22 Lutego 2017 przez Marcin Ostróda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Na pewno Lipiński. Niezły skarb , a nóżki z czasem odpadały . Zwykła gangrena . Klej utleniał gumowe kopyta i ot cała historia , odpadły jak u wiele leciwych wobkach. Wcale to nie zmniejsza jej łowności . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) To ja z góry przepraszam za mały offtop ale wiecie może z czego robione są te nóżki? Chciałbym je odtworzyć w jednym z moich smużaków ale nie wiem skąd wziąć takie gumki. Jeśli gdzieś w lurebuildingu jest o tym temat to prośba o namiary. Edyta: już znalazłem http://jerkbait.pl/topic/19869-gumowe-n%C3%B3%C5%BCki-do-robali/?hl=n%C3%B3%C5%BCki Edytowane 22 Lutego 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi