Dokuś Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Chyba Andrzej LipinskiNa pewno Andrzej Lipiński, tylko brakuje mu gumowych nóżek? Chyba że były robione w wersji z nóżkami i bez.Na pewno Lipiński. Niezły skarb , a nóżki z czasem odpadały . Zwykła gangrena . Klej utleniał gumowe kopyta i ot cała historia , odpadły jak u wiele leciwych wobkach. Wcale to nie zmniejsza jej łowności .Dzięki Panowie! Już wiem na pewno, że to stary, rzeźbiony Lipiński! Jest taki mały, że w pudełku wpadł na samo dno i go musiałem "odkopywać" a teraz ma już wielu adoratorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wczoraj podeslalem ci zdjęcie z moimi pudelkami widzisz że idealnie tam będzie pasować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Panowie, czy ktoś może kojarzy nr 11 ze zdjęcia pod tym linkiem? http://jerkbait.pl/topic/87323-rapala-magnum-salmo-slider-fatso-trigger-zander-piki-pierzchnie-kute/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Wiecie spod czyjej ręki mogły wyjść te dwa woblerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Jeszcze takie coś... Ten woblerek był w zestawie, który ostatnio kupiłem. Wygląda bardzo przyzwoicie, ale nie wiem kto jest twórcą... Ktoś wie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Siek? Ale Sieki są zazwyczaj podpisane Zresztą kształt dosyć typowy, dużo osób struga to samemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Siek? Ale Sieki są zazwyczaj podpisane Zresztą kształt dosyć typowy, dużo osób struga to samemu.Nie, to na pewno nie Siek. Kolega powiedział, że gdzieś widział już takie woblery z tym charakterystycznym "maźnięciem" skrzela... Może tego na foto nie widać, ale jest oklejony tkaniną pod warstwą (warstwami) lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 rzeczywiście Siek nie oklejał tkaniną. Przyjemniej ja takich nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 To wobek Kazia Badana z Krakowa , na bank 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 To wobek Kazia Badana z Krakowa , na bank To się może zgadzać! Dzięki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Witam.Proszę o pomoc w rozwiązaniu zagadki, co to za riperek. Nie pamiętam kiedy i gdzie go kupiłem. Leżał długie lata w pudełku aż doczekał się w ubiegłym sezonie debiutu i zrobił od razu super robotę. Okonie oszalały na jego punkcie. Boję się że go stracę zanim uda mi się go zidentyfikować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wygląda jak Jankes Manns'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jankes...? chyba Relax. W każdym razie nie jest to ani mann's riperek , ani nic z Relaxa . Wczoraj rozmawiałem i pokazałem tą gumkę w Relaxie , odpowiedź, to nie jest ich produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 http://fishing-test.pl/przynty/106-ripper-manns-klasyk-wrod-przynt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Bardzo podobna ale to nie to . Jutro wstawię zdjęcie Mannsa i tej dla porównania. Poza tym, Mann's jest w dotyku delikatnie miększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Miałem bardzo podobne ripperki blue foxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jeszcze jedna rzecz, tak jak wcześniej napisałem gumkę kupiłem ładnych parę lat temu. Myślę że ma ok. 7÷10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 To ja też dodam, że te Mannsy kupiłem co najmniej 10 lat temu. Przez tyle lat mógł się zmienić materiał, no ale szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wpisz ripper bluefox 5cm w googlach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki, podobny ale i w tym przypadku mam wątpliwości. Blue Fox moim zdaniem ma trochę inną budowę i inne kopytko. http://www.rybomaniak.pl/product.php/wedki_kolowrotki_zylki,4480.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Takie maluszki ze specyficznym wgłębieniem w ogonku to kiedyś robił MisterTwister , czy jakoś tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Na stronie producenta znalazłem coś takiego. http://www.mistertwister.com/information/sassy-shadreg/436#description~3SA10%2032 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Co to za guma? Kupilem ją dziś i sprzedający w sklepie mówił ze to jakaś nowość, tylko zapomniałem nazwę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Takie maluszki ze specyficznym wgłębieniem w ogonku to kiedyś robił MisterTwister , czy jakoś tak .Mnie także wygląda to na stary wyrób Mister & Twister (tyle że oni umieszczali swój znak na ripperach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Co to za guma? Kupilem ją dziś i sprzedający w sklepie mówił ze to jakaś nowość, tylko zapomniałem nazwę... dragon belly fish pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi