Marcin Ostróda Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 produkt z zeszłego roku, może kolor nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madaro Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jutro postaram się wstawić kilka zdjęć w lepszej rozdzielczości. Niestety na riperku nie ma żadnego logo i znaków które mogłyby coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Mnie także wygląda to na stary wyrób Mister & Twister (tyle że oni umieszczali swój znak na ripperach)Mario dobrze prawi - rzeczywiście logo producenta było na tych gumisiach . Ale kształty bardzo zbliżone . Zresztą ja też , jak coś znajdę w starociach , postaram się wrzucić na fotce . Pamiętam , że te ripperki były w małym rozmiarze , choć nie jestem pewien czy w tak malutkim jak na zdjęciu ... Edytowane 7 Marca 2017 przez malinabar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Znalazlem takie 4cm i porownalem z 5cm Mister Twister sa troche podobne,ale na mniejszych brak logo i roznia sie ksztaltem paletki ogonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć,I ja mam dylemat, co to za guma ? Przewertowałem kupę katalogów i nic nie znalazłem, proszę o pomoc ? Przepraszam za jakość, z góry dziękuję Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 To nie któraś seria fishuntera mikado ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wyglada jak fishunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Też tak myślałem ale tego koloru nie zmalałem w katalogach Mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Bo oni zmieniali kolory w ofercie. Też miałem jednego rzeźnika z fishhuntera ale w kolejnych partiach kolor był niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki to muszę poszukać w małych sklepikach może mają jeszcze ten kolor ze starych zapasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 To fishunter Mikado. Dobry kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki to muszę poszukać w małych sklepikach może mają jeszcze ten kolor ze starych zapasów.Sprawdź na Spójni. Często mieli w promocji na półkach przy kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Koledzy może ktoś rozpozna środkowy kolor Keitech Easy Shiner.Góra dół 100% wiem, a środek - na pewno jest bez brokatu.https://goo.gl/photos/k32BTbdCrLwj4LWQ7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Easy Shiner- Green Pumpkin/Chartreusehttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popengallery.php?kind=0&parent=188603&id=117576 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 To fishunter Mikado. Dobry kolor Wracając jeszcze do rzeczonego fishunterka - na naszych wodach w przypadku tej właśnie gumy zauważalna była ewidentna sezonowa popularność niektórych kolorów , zarówno wśród wędkarzy jak i ( przede wszystkim ) u ryb . Ten przytoczony na zdjęciu był kiedyś wręcz rozchwytywany wśród turawskich , miejscowych Indian w momentach , kiedy sandacz brał w toni . Zarzekali się , że tylko ten kolor przy tym sposobie prowadzenia daje efekty . I tak rzeczywiście było a my , nieświadomi , pukaliśmy mocarnie po dnie i też łowiliśmy swoje ryby . A potem już kolorek przestał działać i przyszedł czas herbatki z pieprzem , niebieskiego brokatu i wielu , wielu innych . A teraz panie to tylko śmierdziuchy wszelakie w takiej gamie kolorów , że nie ogarniesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Easy Shiner- Green Pumpkin/Chartreusehttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/popengallery.php?kind=0&parent=188603&id=117576Green Pumpkin/Chartreuse - to 401 jest na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ten środkowy także wygląda na #401, tylko trochę zleżały i odbarwiony/ przebarwiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Koledzy może ktoś rozpozna środkowy kolor Keitech Easy Shiner.Góra dół 100% wiem, a środek - na pewno jest bez brokatu.https://goo.gl/photos/k32BTbdCrLwj4LWQ7Watermelon yellow chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ten środkowy także wygląda na #401, tylko trochę zleżały i odbarwiony/ przebarwiony. Mario, to zupełnie inna przynęta kolorystycznie. Jedna jest nowa druga używana bez ogonka. Może na foto tego nie widać, ale jest różna. Watermelon yellow chyba ...to 447. Też nie podobna do środkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 W takim razie przydałoby się foto w świetle dziennym żeby oddać kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jedne jest w dziennym, drugie z flashem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ja stawiam na kolor LT#04 Watermelon Lime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Ja stawiam na kolor LT#04 Watermelon Lime.Brokat ją dyskwalifikuje. Któraś musi być podróbką wiec, zapach kształt detale są Keitecha, chyba że się zmienił proces technologiczny i coś co było kiedyś dziś wygląda inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wie ktoś może co to za powierzchniowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Potwierdzam, To Irkowe dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi