domo285 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 A może ktos ten wobler kojarzy? Znaleziony w Odrze w okolicach Krosna Odrz. Jest podpis ale nie całkiem czytelny. Coś w stylu p.z. albo r.z. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 A może ktos ten wobler kojarzy? Znaleziony w Odrze w okolicach Krosna Odrz. Jest podpis ale nie całkiem czytelny. Coś w stylu p.z. albo r.z. ?To wobler P.O. (Pawła Olszewskiego z Poznania - na bank! ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo285 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 O to mnie zaskoczyles tym stwierdzeniem, druga literanie nie wygląda jak o, ale może autorowi ręka sie omsknęła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 O to mnie zaskoczyles tym stwierdzeniem, druga literanie nie wygląda jak o, ale może autorowi ręka sie omsknęła.Pewnie się ...omsknęła. To na pewno jego wobler! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Woblery któregoś kolegi z forum. Wiecie może kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 AL jak ster szeroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Ostróda Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Podobne robił Andrzej Lipiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Wszystkie Balskor?zwłaszcza ten z brokatem mnie zastanawia?! Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 wszystkie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki.No reszta z pudełka... Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Robert w kręgu wędkarski coś takiego nazywane jest WOBLEREM bez urazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Co to jest? Masz napisane, że Brzul. Kiedyś był bodajże wątek tego wykonawcy. Można poczytać trochę info o woblerach w internecie. Wystarczy wpisać magiczne "woblery brzule". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/7402-paweł-b-i-jego-garażowe-rękodzieło/?p=1032557http://jerkbait.pl/topic/7402-pawel-b-i-jego-garazowe-rekodzielo/ Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Witam, czy ktoś się orientuje co to za wobler?, ewentualnie pod jakie ryby był stworzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Hubal,firma już nie istnieje (mam takie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragonexp Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Ok dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam . Może któryś z kolegów powie coś o wobku z fotki , wpadł mi w ręce i zaciekawił mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Ja mogę o nim powiedzieć, że prawdopodobnie nie jest łowny. Wnioskuję po braku śladów użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinmar Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Nie testowałem , wobek wciągnięty z wody z zaczepu po cofce w Hamburgu . Kolega który go wydobył kariery z nim nie zrobił :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak2518 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Co to za wózki i gdzie je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam . Może któryś z kolegów powie coś o wobku z fotki , wpadł mi w ręce i zaciekawił mnie image.jpg https://www.suomenuistin.fi/fi/tuotteet/turus-ukko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Co to za wózki i gdzie je kupięW podobie / tylko w podobie?http://www.pecheur.com/en/gb/buy-sinking-lure-smith-d-incite-53cm-65126.html Jeśli Smith, to powinien być "obrendowany" na brzuszku / grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Co to za wózki i gdzie je kupięTen z prawej to najprawdopodobnie Ima Issen 45 S.Powinien mieć napis na grzbiecie. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi