popper Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dokładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 przeglądam tego BERKLEY jest bardzo podobny jednak nie pasuje mi ten odcisk skrzeli koło oka oraz nie ma w starszych modelach dokładnie tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mikado Trubame Drop shot? kolor 506? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dokładnie, wygląda jak mikado tsubame. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Mikado Trubame Drop shot? kolor 506? dziękuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam co to jest za guma ? Dostałem na mikolaja???? ma 10 cm I na co się najlepiej nadaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Może na ryby? Kurde nie wiem... ciężko powiedzieć. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek333 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Greg - to gumka od Ilex ale nie sprawdzaj ceny bo do wody nie wrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Glossy shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Greg - to gumka od Ilex ale nie sprawdzaj ceny bo do wody nie wrzucisz Az sprawdzę z ciekawości Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kupiłem dawno temu w Wielkiej Brytanii i za nic nie wiem co to za przynęta poza tym że do łowienia "wertykalnego". Jakby ktoś wiedział co to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 http://fordbrothersinc.com/auctions/index.php?slb=1&itmpg=1&itm_id=444472 http://guide.alibaba.com/shop/fishing-lure-lot-28-bomber-fat-guppy-red-rattler-silver-rat-l_9276656.html http://www.muskyshop.com/modules/cart/products.php/page/31/id/1466/name/BucherJBRattler https://fishingurus.com/joe-bucher-jb-rattler-4.html https://www.muskytackleonline.com/joe-bucher-outdoors/bucher-jb-rattler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kupiłem dawno temu w Wielkiej Brytanii i za nic nie wiem co to za przynęta poza tym że do łowienia "wertykalnego". Jakby ktoś wiedział co to będę wdzięczny. To jest berkley frenzy "cośtam". Już nie pamiętam dokładnie. Kiedyś było skuteczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To jest Rattlin Bill Levis'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) To jest berkley frenzy "cośtam". Już nie pamiętam dokładnie. Kiedyś było skuteczne Dodaje więcej zdjęć ale faktycznie może to być ten berkley frenzy rattl ale jeszcze nie mam pewności bo nie znalazłem w necie takiego. W środku jest grzechotka, ma porządne "morskie" kotwice, wytłoczenie w kształcie grota przy ogonie.Dł 7,5 cm, waga 16g Edytowane 4 Lutego 2016 przez pawekus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jednak się pomyliłem, zgubiło mnie malowanie.Ten berkley, o którym myślałem miał wymieniany gumowy ogon, tzn połowa woblera była gumowa. Niestety już urwane wszystkie...Pewnie @leslaw ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Znacie twórcę tej blaszki? Wiem, że nie jest z tych nieznanych ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Wyglądają jak wahadłówki Krzysia Grzybkowskiego, ale nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Może ktoś będzie wiedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper5684 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam, Ostatnio w internecie pojawiły się zdjęcia bardzo ciekawych softów!Czy ktoś może wie więcej? Podobno są one produkowane na terenie Polski! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Iras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper5684 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Iras?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Tak poszukaj na facebooku ma fan page ....Iras1975 Edytowane 23 Lutego 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kiedyś miał i tu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Rękodzieło wędkarskie - Iras 1975 - https://www.facebook.com/R%C4%99kodzie%C5%82o-W%C4%99dkarskie-Iras1975-170559506617480/?fref=ts 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi