Skocz do zawartości

Co to za przynęta?

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam czy któryś z kolegów zna te błystki ? na odwrocie paletki Ruski/Ukraiński ? napis pod nim napis Polski Gloria

znalazłem je w swoich szpargałach a pamiętam że dostałem je od wędkarza który zaprzestał łowienie z racji wyprowadzki za granice ,a łowił nimi jakieś 20 lat temu więc można powiedzieć że zabytkowe :)

post-50800-0-46995900-1457212465_thumb.jpg

Popróbuję w tym roku trochę na nie ale zerwać szkoda będzie ;)

krzychun, on 06 Mar 2016 - 07:32, said:

I mial własne zdanie, którego nie bał się - dla własnego spokoju - przedstawiać. Poleciał stąd więc.

Krzychun, o co chodzi, przecież Ty też masz często swoje zdanie, też je artykułujesz :o

Jeżeli, mimo tego, że nawet ma rację, czyjś głos jest przekrzykiwany, daje to automatycznie prawo do naruszania norm i zasad? (retorycznie, ja odpowiedź znam)

Zastanawia mnie jedno, gdyby miał prawdziwych przyjaciół, może zwrócili by Jego uwagę na pewne fakty.

Wzajemny szacunek obowiązuje wszystkich, boski jest, czy prosty człek, bez wyjątku!

Osiągnięcia Irasa podziwiam od bardzo dawna, zanim na j.pl się ujawnił, za osiągnięcia bardzo Go szanuję!!!

Reszty nie próbuję oceniać, jedynie zastanawiam się, badzo intensywnie, pewnie jeszcze długo będę  :ph34r:

• Like 1

Nie mam jak zdjecia wstawic...

Ripperek nieco tylko wiekszy od relaksowskiego kopytka, ogon to witka zakonczona dosc duza 'pletwa' w ksztalcie kostki do gitary. Chyba cos japonskiego, cena za sztuke wysoka byla, okolo 3 zl.

Moze ktos mimo lichego opisu podpowie? Fajnie to cudo zamiata i kolebie ????

Nie jest to Easy Shiner...

Edytowane przez coloumb

Nie, nie Panowie. Pan Leszek sie udziela i jest pod nikiem Leszek D. Prosty i nieskomplikowany ;)

Ostatnio potwierdzał pochodzenie woblera Adama Billa. Tubis chciał je kupic, a nie wiedział czyj to stwór. Wątek w zakładce "kupię". Ciagle aktualny. Oto dowód na uczestnictwo w życiu jb Pana Leszka.

http://jerkbait.pl/topic/71359-k-taki-wobler/

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez Krab

Koledzy, może ktoś wie co to za wobler (marka, model)? Długość korpusu to 3,5 cm, jest pływający, oryginalnie posiada dwie malutkie (zbyt małe) kotwiczki. Kupiłem je kilka lat temu w jakimś sklepie internetowym (fishingmart chyba).  Koledze, któremu podarowałem jednego, okazał się jako nadzwyczaj łowny (klenie), teraz dopytuje się mnie co to za woblery i w ogóle skąd je wziąłem, a ja nic nie pamiętam :)

post-45810-0-13492100-1459450082_thumb.jpg