DelTor0 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Irek mega gumy robi, plus koguty i wlasne wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 mam 2 pytaniaco to za wobler i co to za blachy, mam ich trochę i nie mogę skojarzyć co to za producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 1.Piotr Mołdoch2.Igor Olejnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam czy któryś z kolegów zna te błystki ? na odwrocie paletki Ruski/Ukraiński ? napis pod nim napis Polski Gloria znalazłem je w swoich szpargałach a pamiętam że dostałem je od wędkarza który zaprzestał łowienie z racji wyprowadzki za granice ,a łowił nimi jakieś 20 lat temu więc można powiedzieć że zabytkowe Popróbuję w tym roku trochę na nie ale zerwać szkoda będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Irek mega gumy robi, plus koguty i wlasne wedki I mial własne zdanie, którego nie bał się - dla własnego spokoju - przedstawiać. Poleciał stąd więc. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 krzychun, on 06 Mar 2016 - 07:32, said:I mial własne zdanie, którego nie bał się - dla własnego spokoju - przedstawiać. Poleciał stąd więc. Krzychun, o co chodzi, przecież Ty też masz często swoje zdanie, też je artykułujesz Jeżeli, mimo tego, że nawet ma rację, czyjś głos jest przekrzykiwany, daje to automatycznie prawo do naruszania norm i zasad? (retorycznie, ja odpowiedź znam) Zastanawia mnie jedno, gdyby miał prawdziwych przyjaciół, może zwrócili by Jego uwagę na pewne fakty.Wzajemny szacunek obowiązuje wszystkich, boski jest, czy prosty człek, bez wyjątku! Osiągnięcia Irasa podziwiam od bardzo dawna, zanim na j.pl się ujawnił, za osiągnięcia bardzo Go szanuję!!!Reszty nie próbuję oceniać, jedynie zastanawiam się, badzo intensywnie, pewnie jeszcze długo będę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil K. Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam, jest to wobler firmy Dorado, może ktoś kojarzy nazwę modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam, jest to wobler firmy Dorado, może ktoś kojarzy nazwę modelu?Jak dobrze pamiętam to stary wobler Dorado Hornet. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, czy ktoś z was się orientuje co to za wobler? To taki mój mały kiler okoniowy i jak urwe nawet nie będę wiedział co odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, czy ktoś z was się orientuje co to za wobler? To taki mój mały kiler okoniowy i jak urwe nawet nie będę wiedział co odkupić.To też wygląda jak Hornet tylko od Salmo.Starszy wypust SDR. Pozdrawiam Tomi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Stary SDRek od Salmo na pewno , odkupić będzie trudno , ale jakby co to mam taki zestawik staroci" do odsprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Stary SDRek od Salmo na pewno , odkupić będzie trudno , ale jakby co to mam taki zestawik staroci" do odsprzedania 001.JPG002.JPGPoleciała wiadomość na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisza-78 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam, Ostatnio w internecie pojawiły się zdjęcia bardzo ciekawych softów! Czy ktoś może wie więcej? Podobno są one produkowane na terenie Polski! Pozdrawiam Ireneusz Urbanek. Iras ma też kanał na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam, jest to wobler firmy Dorado, może ktoś kojarzy nazwę modelu?Dorado Hornet, niestety już nie produkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Nie mam jak zdjecia wstawic... Ripperek nieco tylko wiekszy od relaksowskiego kopytka, ogon to witka zakonczona dosc duza 'pletwa' w ksztalcie kostki do gitary. Chyba cos japonskiego, cena za sztuke wysoka byla, okolo 3 zl. Moze ktos mimo lichego opisu podpowie? Fajnie to cudo zamiata i kolebie ???? Nie jest to Easy Shiner... Edytowane 21 Marca 2016 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Wstaw fotkę, pokombinuj jak wstawić, ktoś pomoże, (...) żona, kochanka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Nie mam kochanki, baby tylko przeszkadzaly lowic...???????? Chyba znalazlem, FOX Rage Snax Micro Fry ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam, Mam ten wobler ze 30 lat. Może ktoś podpowie , bo nie mam bladego pojęcia , co to za producent ?I to charakterystyczne L.D. na boku woblera.Z góry dzięki za podpowiedż....Zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Leszek Dylewski. Legenda. Prekursor ręcznego strugania. Aż dziw, ze nie kojarzysz. Kolega jest zalogowany na jb 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Dzięki Krzysztof. Że ja na to nie wpadłem...ha,ha. Świetna robota.A sorki, jaki nick ma Pan Leszek Dylewski , bo nie znalazłem wśród twórców albo gapa ze mnie. Edytowane 24 Marca 2016 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Nie udziela się jako twórca , raczej incognito 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ok...rozumiem.Pozdrawiam serdecznie Pana Leszka za jego piękną i skuteczną twórczość.Jak widać, można przez "zakręcenie" zapomnieć nazwiska twórcy , ale piękny wobler zawsze się obroni, nawet po dziesiątkach lat.... . Pozdrawiam serdecznie....Zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Nie, nie Panowie. Pan Leszek sie udziela i jest pod nikiem Leszek D. Prosty i nieskomplikowany Ostatnio potwierdzał pochodzenie woblera Adama Billa. Tubis chciał je kupic, a nie wiedział czyj to stwór. Wątek w zakładce "kupię". Ciagle aktualny. Oto dowód na uczestnictwo w życiu jb Pana Leszka. http://jerkbait.pl/topic/71359-k-taki-wobler/ Pozdrawiam Edytowane 24 Marca 2016 przez Krab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Koledzy, może ktoś wie co to za wobler (marka, model)? Długość korpusu to 3,5 cm, jest pływający, oryginalnie posiada dwie malutkie (zbyt małe) kotwiczki. Kupiłem je kilka lat temu w jakimś sklepie internetowym (fishingmart chyba). Koledze, któremu podarowałem jednego, okazał się jako nadzwyczaj łowny (klenie), teraz dopytuje się mnie co to za woblery i w ogóle skąd je wziąłem, a ja nic nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 rapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi