darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Nabyłem wielce ciekawego woblera-pływak 11cm...ster ze szlifowanej na krawędzi plexi,może ktoś rozpozna producenta-chętnie bym uzupełnił. Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeszcze dwa dzisiejszy przyłów...kilka z Czarnego: M.O.,D.K. i dwa bez podpisu?? oraz 'Krakusek' Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez darek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Obraz 177.jpgJeszcze dwa dzisiejszy przyłów...Obraz 178.jpgkilka z Czarnego: M.O.,D.K. i dwa bez podpisu?? oraz 'Krakusek'M.O. -Marcin Osowski, D.K.- Darek Kręcigłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam . Panowie może ktoś wie czyjej produkcji jest ten wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Witam . Panowie może ktoś wie czyjej produkcji jest ten wobler ? Mnie to wygląda na https://www.facebook.com/KOJAR-Fishing-1570387816541532/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Witam . Panowie może ktoś wie czyjej produkcji jest ten wobler ? Mnie to wygląda na https://www.facebook.com/KOJAR-Fishing-1570387816541532/?fref=ts Tak, to na pewno ten producent .Dzięki . Dodam tylko że został on wyłowiony w okolicach Krakowa , a mnie dał nie jedną ładną rybę. Pozdrawiam. Teraz pytanie gdzie kupić te cacka ? Edytowane 24 Maja 2016 przez salmonzander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Tak, to na pewno ten producent .Dzięki . Dodam tylko że został on wyłowiony w okolicach Krakowa , a mnie dał nie jedną ładną rybę. Pozdrawiam. Teraz pytanie gdzie kupić te cacka ? Trza pisać na FB. Na pewno odpowie bo kupowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Witam:) Znalazłem na rybkach takiego wobka, może ktoś wie kogo to produkcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Czy tu na forum znajdę Pana Jana Bulsiewicza? Wobki od niego już mi się kończą a są bardzo skuteczne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Czy tu na forum znajdę Pana Jana Bulsiewicza? Wobki od niego już mi się kończą a są bardzo skuteczne :-)Szukaj na allegro, czasami tam sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Co to za woblery? Kto jest ich twórcą? Kupiłem je 2 lata temu na tym forum chciałbym jeszcze je kupić tylko nie wiem gdzie je znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 co to za wobler ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 http://www.nilsmaster.fi/big-mouth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kiedyś (bardzo dawno) DAM produkował podobne przynęty, nazywały się one (lub może ściślej tak nazwano je w naszej prasie wędkarskiej) turblery.Niestety nigdy na nie nie łowiłem, więc trudno mi powiedzieć coś o ich skuteczności. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 A ja widzialem kilka dni temu jakis program wedkarski na Discovery, trolowali martwa ryba za tunczykami. Ale ryba mysiala miec zaszyty pysk, bo inaczej tunczyk weszyl podstep. Ciekawe, czy taki szerokorozwartygebowo wobek nie straszy naszych szczupakow ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Witam,Stary wobler boleniowy zakupiony kiedyś na Jerkbait.Czy może któryś z kolegów podpowie wykonawcę.Z góry dzięki za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Chętnie się dowiem co to za wobki , część z nich to chyba siek-m banan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 te z lewej fotki i część z prawej min oski wyglądają na wobki Tomka Kolejarza z Bydgoszczy , bananki na pewno nie są to sieki choć podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Witam,Stary wobler boleniowy zakupiony kiedyś na Jerkbait.Czy może któryś z kolegów podpowie wykonawcę.Z góry dzięki za podpowiedz. Prawdopodobnie Janusz Trzepizur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Dziękuję uprzejmie.... .A czy Pan Janusz Trzepizur jest na naszym forum albo jeszcze robi woblery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Chętnie się dowiem co to za wobki , część z nich to chyba siek-m banan ? pierwsze foto Kolejarze(wszystkie),drugie foto 5szt w środku także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 na drugim foto dwa pierwsze od góry to "stare" Salmo Minow, a ten taki mały z płetewkami to chyba "jugol" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 na drugim foto dwa pierwsze od góry to "stare" Salmo Minow, a ten taki mały z płetewkami to chyba "jugol"podobny do jugola ,ale to także Kolejorz , ten pod nim także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam,Stary wobler boleniowy zakupiony kiedyś na Jerkbait.Czy może któryś z kolegów podpowie wykonawcę.Z góry dzięki za podpowiedz. Prawdopodobnie Janusz Trzepizur.Mam wątpliwości. Trochę woblerów Janusza Trzepizura miałem i mam nadal, lecz żadne nigdy nie były oklejane folią, tak jak ten na zdjęciu. Poza tym kształt tego woblera wg mnie, nie jest dokładnie taki sam, jak tych które posiadam. Rzeczywiście jest duże podobieństwo, lecz to chyba nie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ktoś wie, co to za wobki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi