hubert79 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Wobler Ustecki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Wobler Ustecki tak myślałem znamy nazwę twórcy dokładną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert79 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 tak myślałem znamy nazwę twórcy dokładną?Były Michalaki i wobki p.Proczka (chyba nie przekręciłem nazwiska ), ale czyj jest ten to ciężko mi określić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 (edytowane) tak myślałem znamy nazwę twórcy dokładną? Na 99 % Sławek Proczek Edytowane 11 Stycznia 2021 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BECA Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Czy ktoś rozpoznaje twórców tych przynęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Wiekszosc Gembale ,z zielonym grzbietem przy wahadlach D.Szyszka I ,,Gorale,, widze w pudelku Edytowane 12 Stycznia 2021 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba11 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Przeglądałem stare pudła z lat 90tych. Znalazłem takie rippery. Czy wiecie kto to produkował? Przynęty nie mają żadnych napisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert79 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Wygląda na Mister Twister Killer Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Hej koledzy,Obdarowano mnie woblerami, a że przeszedłem zasadniczo na muszkarską strone mocy to wypadłem z obiegu i nie bardzo potrafię zidentyfikować nieopisane woby... Z góry dzieki za pomoc wszelaką. PzdrMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ten srebrny z zielonym grzbietem i trzema kotwicami to Shakespeare. Mam gdzieś dwie sztuki tego modelu ale krótsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Ten srebrny z zielonym grzbietem i trzema kotwicami to Shakespeare. Mam gdzieś dwie sztuki tego modelu ale krótsze.Bardziej Rebel jest ich tam kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 1 i 3 prawdopodobnie Rebel2 prawdopodobnie Nils Master 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Ktoś moze rozpozna czy to aqua zsrr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Licząc od lewej - pierwszy, trzeci i czwarty, zdecydowanie tak. Drugi raczej też z CCCP, ale czy akurat Aqua? Nie powiem, czy na wszystkich, ale na sterach większości była nazwa Aqua. Ten czwarty mógł mieć wymieniony ster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Czwarty ma napewno wymieniony ster. Na pozostalych wlasnie nie ma napisow na sterach. ksztalt pletwy tez podchodzi do aqua. Tylko ze one zazwyczaj mialy lekko czerwone. Najwieksze wątpliwości budzi ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Czyje to? Kupione w wędkarskim w Węgorzewie. 20201116_180828.jpg Gumy Maćka Grzelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 15 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Gumy Maćka GrzelliDzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Obrotówka, którą ojciec dostał po dziadku, a ja po nim. Złowiła setki, jak nie tysiące okoni. Jeden i drugi dawno nie żyje, ja stawiam na lata 70/80 te. Wygląda na produkcję seryjną, wiec może jakiś wczesny Polsping? Dużo obrotówek w życiu widziałem, jednakże z takim malowaniem się jeszcze nie spotkałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 (edytowane) Ktoś kojarzy autora wahadłówek z tym znaczkiem? Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Okonhel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Blachy M. Czujko z Barlinka . https://www.olx.pl/oferta/blachy-trociowe-CID767-IDIdDrD.html#4d50a6bdec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 (edytowane) Cześć! Kojarzycie taką obrotówkę?... Edytowane 30 Stycznia 2021 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam. Może ktoś rozpozna ten wobler? Przemalowany brzuszek,w oryginale był jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) ... Edytowane 1 Lutego 2021 przez abudam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Cześć! Kojarzycie taką obrotówkę?... E871ED0B-B543-4D8B-9B80-20AA65ACD17A.jpegCzesc Wiesiu, moze sie myle, ale nie jest to przypadkiem stara obrotowka Fryderyka Ottona z Sierpowa (Czarnego) ? https://wedkuje.pl/n/trociowe/56690 Pozdrawiam serdecznieMartin Edytowane 1 Lutego 2021 przez abudam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Dziękuję Martin! No właśnie nie wiem!... Wpadła do mojego arsenału przypadkowo i zupełnie nie wiem kto ją wykonał... Pierwsza moja myśl była, że to Igor Olejnik - ten wzór na skrzydełku coś mi się tak skojarzył, ale ten korpus... Zupełnie nie z tej bajki!... :0 Może jest tak, jak mówisz! Dziękuję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi