russian80 Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 A ja postawiłbym na Piotra Lipca który zapomniał nabić znaczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 24 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 A ja postawiłbym na Piotra Lipca który zapomniał nabić znaczek Też jest taka opcja, i chyba nawet bardziej prawdopodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) Podobna ale jednak... Ta moja miała, tak jak pisałem, 2 ogonki... Dorysowałem +- jak wyglądał w oryginale.... mam taką ,nawet kolor ten sam.Ale czyje to nie pamiętam.Ale raczej HM jak pamiętam.A co na to połowiłeś? Bo u mnie leży , próbowałem czasami na pstrągi/Okonie. Edytowane 26 Października 2021 przez szydłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakrza74 Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Witaj, to najprawdopodobniej https://pleciona.pl/pl/p/Bait-Breath-U30-BUG-FLAP-2%2C4-156-JunebugGreen-8szt/23295 kiedyś sporo tego było w ibait i w Plecioniepozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Dokładnie To ta przynęta.Trafiony zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 Koledzy,Może ktoś zna przynętę z załączonej fotki. Sprawdziła sią na ostatnich połowach a niestety w pudełku przeleżała kilka lat i zapomniałem gdzie ją kupiłem oraz CO NAJWAŻNIEJSZE jaka jest jej nazwa. Oczywiście (los tak chciał...) została mi ostatnia sztuka, niesamowicie sfatygowana przez ryby. Jak widzicie jest to pewnego rodzaju raczek/larwa, która miała dwa ogonki zakończone poziomą płetwą. Ciemno brunatny kolor z brokatem. Na odwłoku poziome wypustki. Na zdjęciu brakuje jednego z odnóży, które zostało urwane przez ryby i kawałka płetwy na drugiej. Może jednak ktoś cokolwiek pomoże: firma, model, może gdzie jest jeszcze dostępna? Z góry dzięki za każdą podpowiedź.to jest breath bait U30 Bug Flap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Super! Dziękuję Panowie! Już powoli zaczynałem tracić nadzieję na jakąkolwiek podpowiedź. Generalnie przynęta była ostatnią deską ratunku jak już nic nie skutkowało.. ???? I dawała fajne okonie.. Nie powiem.. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Cześć! Czy ktoś wie, kto wykonał te obrotówki? Z góry dziękuję za odpowiedź! Edytowane 3 Listopada 2021 przez Dokuś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Blystki abc , model Darker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Blystki abc , model DarkerDziękuję!!! ???? (Myślałem, że to jakieś rękodzieło… ????) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Dziękuję!!! (Myślałem, że to jakieś rękodzieło… ) Dobrze myślałeś. To jest rękodzieło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Dodam, że małe rozmiary gasną przy wolnym prowadzeniu. Zdecydowanie lepiej kręci model cobra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Edit Edytowane 3 Listopada 2021 przez Karpiu95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 (edytowane) Witam serdecznie kolegów po fachu. Czy jest ktoś w stanie mi zweryfikować czy gumy na zdjęciu to cannibale z najstarszej serii?Edit. Znalazłem na YouTube filmik z przed 10lat i wychodzi na to że są to te właśnie gumy Edytowane 10 Listopada 2021 przez LewatoR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Jeśli mają oczy nie z jednego kawałka gumy tylko wklejane to pewnie tak.Ale niech eksperci ocenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Jeśli mają oczy nie z jednego kawałka gumy tylko wklejane to pewnie tak.Ale niech eksperci ocenia.Mają wklejane plastikowe oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwojtas Opublikowano 12 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 Witam serdecznie kolegów po fachu. Czy jest ktoś w stanie mi zweryfikować czy gumy na zdjęciu to cannibale z najstarszej serii?Edit. Znalazłem na YouTube filmik z przed 10lat i wychodzi na to że są to te właśnie gumyMoim zdaniem to są gumy z edycji limitowanej "Fish eat fish" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 14 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 (edytowane) Cześć, mam pytanie. Czy te obrotówki są coś warte? Ktoś coś na nie łowił / łowi? Da radę je jeszcze kupić? Edytowane 14 Listopada 2021 przez Panek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRQ Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Witamod dłuższego czasu szukam pewnej przynęty i nie potrafię odszukać identycznej w sieci, ostatnio pojawiły się w ogłoszeniu na giełdzie (srebrne z brokatem w załączonym foto) lecz interesują mnie inne kolory.Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Wygląda na Patriot Peter Lahti Shad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRQ Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Wygląda na Patriot Peter Lahti Shad Ślicznie dziękuję, zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Witam Zna ktoś te meppsy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Aglia Streamepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Aglia StreameppsŁowiłeś lub łowisz na takowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Ktoś kojarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi