Skocz do zawartości

Co to za przynęta?

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

Podobna ale jednak... Ta moja miała, tak jak pisałem,  2 ogonki... :) Dorysowałem +- jak wyglądał w oryginale.... :)

mam taką ,nawet kolor ten sam.Ale czyje to nie pamiętam.Ale raczej HM jak pamiętam.A co na to połowiłeś? Bo u mnie leży , próbowałem czasami na pstrągi/Okonie.

Edytowane przez szydłoś

Koledzy,

Może ktoś zna przynętę z załączonej fotki. Sprawdziła sią na ostatnich połowach a niestety w pudełku przeleżała kilka lat i zapomniałem gdzie ją kupiłem oraz CO NAJWAŻNIEJSZE jaka jest jej nazwa. Oczywiście (los tak chciał...) została mi ostatnia sztuka, niesamowicie sfatygowana przez ryby. Jak widzicie jest to pewnego rodzaju raczek/larwa, która miała dwa ogonki zakończone poziomą płetwą. Ciemno brunatny kolor z brokatem. Na odwłoku poziome wypustki. Na zdjęciu brakuje jednego z odnóży, które zostało urwane przez ryby i kawałka płetwy na drugiej. Może jednak ktoś cokolwiek pomoże: firma, model, może gdzie jest jeszcze dostępna? Z góry dzięki za każdą podpowiedź.

to jest breath bait U30 Bug Flap

Witam serdecznie kolegów po fachu. Czy jest ktoś w stanie mi zweryfikować czy gumy na zdjęciu to cannibale z najstarszej serii?

Edit. Znalazłem na YouTube filmik z przed 10lat i wychodzi na to że są to te właśnie gumy

post-73524-0-28016100-1636549917_thumb.jpg

post-73524-0-13082600-1636549925_thumb.jpg

post-73524-0-92406500-1636549943_thumb.jpg

Edytowane przez LewatoR

Witam serdecznie kolegów po fachu. Czy jest ktoś w stanie mi zweryfikować czy gumy na zdjęciu to cannibale z najstarszej serii?

Edit. Znalazłem na YouTube filmik z przed 10lat i wychodzi na to że są to te właśnie gumy

Moim zdaniem to są gumy z edycji limitowanej "Fish eat fish"

• 5 tygodni później...