Gość dusiołek Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2022 Stanmar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Podpowie ktoś co to za guma i gdzie to jeszcze można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Panowie poznaje ktos tą gumkę? Dostałem ją z wiekowymi przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) To guma relaxaTak zwany kaloryferTwister turbo relax Edytowane 3 Września 2022 przez cyprys19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 (edytowane) Dzięki. Były w pudełku relaxy podpisane ale ta niestety nie. Pudełka dak mi kolega po swoim dziadku. Edytowane 3 Września 2022 przez Trzeci79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiu Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Wiecie może kto robi takie przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 To Muras Mouse firmy Strike Pro. Ktoś na forum robi podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artiu Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Z Chęcią nabył bym kilka sztuk, jak bym wiedział gdzie uderzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Wiecie może kto robi takie przynęty?Co by nie mówić, to kształt trochę ch...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) WitamProszę o pomoc w identyfikacji, kupiłem jakiś czas temu na naszej giełdzie. Edytowane 13 Września 2022 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Czy wie ktos jakiej firmy i gdzie ewentualnie kupic takk? Bardzo rozciagliwa 18cm dług . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Czy wie ktos jakiej firmy i gdzie ewentualnie kupic takk? Bardzo rozciagliwa 18cm dług .Jak jest problem z nabiciem na główkę- to pewnie Z-man jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbo Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Tak racja trudno sie nabija i skleja sie z innymi gumami ale jest mega skuteczna. Dziekuje za podpowiedz. Sa jeszcze do kupienie orientujesz sie moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) To są 17,5cm. Mam chyba wystawione w poście na giełdzie. Większość 12,5-10cm, ale jest i kilka 17,5cm. Fajne są też darterz 15cm (ostatnie zdjęcie) Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Września 2022 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 A, to czerwone to śmierdziuch-atraktor. Gumy są w normalnych kolorach. Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Może to @Esox1972 Ma wątek autorski ''Obrotówki mój konik '' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Może to @Esox1972Ma wątek autorski ''Obrotówki mój konik ''Dzięki za trop, napisałem wiadomość, okaże się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Dzięki za trop, napisałem wiadomość, okaże się.Tutaj porównaj - akurat jest ogłoszenie:[przynęty] Obrotówki Comet 1,3,3.5(Brofish) – kleń,jaź,pstrąg,okoń,szczupak - na płytką i głębszą wodę !!! - Sprzedaż sprzętu wędkarskiego - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Dzięki, już dogadane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 @drChlubicz - obrotówki od kolegi to bardzo dobre posunięcie zarówno ekonomiczne jak i wędkarskie. Dały sporo rybek w tym sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 WitamTe wykonane ze skośnie ciętego pręta okrągłego lub 6-ciokątnego pilkerki, przedstawione na poniższej fot. kupiłem w roku 2003 lub 2004 w Gdańsku.Oprócz tych przedstawionych na fot., które mają z jednej strony naklejkę holograficzną srebrno-perłową, a na drugiej stronie czerwoną, były jeszcze w kombinacji zielona i srebrno-perłowa.Kto był/jest producentem tych przynęt? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Chyba Konger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Chyba KongerKonger skopiował jeden z modeli amerykańskiej firmy Acme o nazwie Kastmaster i nazwał go także Kasmaster.Zarówno oryginały, jak i kopie były cięte tylko z okrągłego pręta, ale skośnie i o niemal takich samych wielkościach.Nie posiadam kongerowskich Kastmasterów, ale mam oryginały firmy Acme.Pokazane wyżej pilkerki cięte są równolegle, co widać na fotografii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 WitamTe wykonane ze skośnie ciętego pręta okrągłego lub 6-ciokątnego pilkerki, przedstawione na poniższej fot. kupiłem w roku 2003 lub 2004 w Gdańsku.Oprócz tych przedstawionych na fot., które mają z jednej strony naklejkę holograficzną srebrno-perłową, a na drugiej stronie czerwoną, były jeszcze w kombinacji zielona i srebrno-perłowa.Kto był/jest producentem tych przynęt? DSC00077.JPG Obejrzyj błystki Jaxon Hexan. Inne firmy też sprzedawały takie błystki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Obejrzyj błystki Jaxon Hexan. Inne firmy też sprzedawały takie błystki.Dzięki Jacku, też dziś rano znalazłem to Internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi