cyprys19 Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 ...@Cyprys, na moje oko wiosna 2019, Garaż... Teraz na kompie widzę dwa przeguby na ogonku więc jestem pewien ,że to mój odlew. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Co to za przynęta?Czy to produkt firmy Rapa tej od produkcji woblerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) Spinnglow albo jakoś tak to się nazywa.Przywędrowała do nas z USA, ale nie wiedziałem że ktoś u nas też to robi.Na AliExpress jest tego sporo. Edytowane 7 Października 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Co to za przynęta?Czy to produkt firmy Rapa tej od produkcji woblerów? Spin-N-Glo , Właśnie ta Rapa od woblerów kiedyś robiła te cuda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Dzięki za info.Pierwszy raz widzę/słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Witajcie, zna ktoś to coś ? Podobne do Aliena SG ale raczej Alienem nie jest, przynajmniej współczesnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) Bull Dawg . Edytowane 10 Października 2022 przez golsyl1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ktoś coś może skrobnąć na temat zastosowania tego ustrojstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 IMG_20221011_104659_copy_3468x2604.jpgKtoś coś może skrobnąć na temat zastosowania tego ustrojstwaSystemik wabiący / wabik, wykorzystywany w trollingu. Głównie za wielka wodą. Ale widziałem też wędkarza łowiącego stacjonarnie z gruntu, z bocznym obciążeniem z pomocą podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ok, dzięki. System jest ma żyłce raczej na szczupaka się nie nadaje. Pewnie na hak idzie jakaś guma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ok, dzięki. System jest ma żyłce raczej na szczupaka się nie nadaje. Pewnie na hak idzie jakaś guma .Chyba, że FC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Spróbuję przerobić z FC i na boczny trok, może coś z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ktoś coś może skrobnąć na temat zastosowania tego ustrojstwaWidziałewm coś takiego w artykułach dot. łowienia w morzu w starych WW (z lat 80-tych). To jakieś systemiki na flądry albo dorsze z gruntu. Na hak zakłada się żywą przynętę albo kawałek fileta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Być może masz rację, dostałem takie systemiki po wiekowej osobie. Spróbuję je przerobić na systemy szczupakowe a jak nie zadziała to ze skrzydełek zrobię obrotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Bull Dawg .Dzieki za odpowiedźŁowiłeś tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 IMG_20221011_104659_copy_3468x2604.jpgKtoś coś może skrobnąć na temat zastosowania tego ustrojstwaNa takie ustrojstwo łowią cefale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andżej Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 U mnie jest zabawniej - bo nie mam zdjęcia. Widziałem taki malutki (może 6cm) woblerek segmentowy z jedną kotwiczką pod brzuchem. Jeśli kojarzycie taką przynętę, będę b. wdzięczny za informację. Na okonie i szczupaki działało to całkiem OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Panowie kojarzy ktoś kto jest twórcą tej wahadłówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 A to nie czasem nasz forumowy kolega @chulo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 A to nie czasem nasz forumowy kolega @chuloTo nie wyszło spod młotka Pawła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Witam, czy znajdę na Polskim rynku jakiś zamiennik ? Lub gdzie kupić coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Witam, czy znajdę na Polskim rynku jakiś zamiennik ? Lub gdzie kupić coś takiego ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Witam.Takie przynęty robiłem, różnią się od oryginału wagą, oryginały są zrobione z żywicy z wkładką ołowianą, ty są zrobione z stopu cyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Witam, takie przynęty robi mój kolega, tylko zamiast poliwęglanu na dupce robi z blaszką, ale myślę że i z poliwęglanu by zrobił. Generalnie fajna przynęta na szczupaka i pstrąga, ciekawie pracuje z opady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi