Banjo Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Witam, takie przynęty robi mój kolega, tylko zamiast poliwęglanu na dupce robi z blaszką, ale myślę że i z poliwęglanu by zrobił. Generalnie fajna przynęta na szczupaka i pstrąga, ciekawie pracuje z opady. Nawet wiem, o którego kolegę chodzi . R.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Kojarzy ktoś nazwę obrotówki mepps, która ma składaną paletkę z dwóch części?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Nawet ostatnio sprzedałem takiego meppsa rozkładanego.. stary już niedostępny.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Mam takiego jednego właśnie ale pierwszy raz się z takim typem spotkałem i szukam w necie coś o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Kojarzy ktoś nazwę obrotówki mepps, która ma składaną paletkę z dwóch części?.https://www.achigan.net/en/tackle/3-lures-item-Mepps+GV.html?mode=mobile Na foto starszy model, z korpusem z drutu. Nowsze miały toczone korpusy. Pamiętam je, ok ćwierć wieku temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Próbowałem kiedyś rozłożyć skrzydełko i połowić i na rozłożonym skrzydełku nie pracowała ,więc nie wiem po co to rozkładanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Próbowałem kiedyś rozłożyć skrzydełko i połowić i na rozłożonym skrzydełku nie pracowała ,więc nie wiem po co to rozkładanie...Dla zmiany prędkości wirowania. Ale raczej przy niewielkim rozwarciu tylko. I w szybszym nurcie / przy szybszym prowadzeniu. Patent, wnosząc z katalogów / podaży, nie przyjął się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Trochę meppsów miałem i z tym modelem pierwszy raz się spotkałem. Moja wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Mam jeszcze kilkanaście sztuk tych błystek w obu wielkościach.Jest to ostatnia wersja tego modelu z możliwością wymiany kotwiczki.Prawie wszystkie są w kolorze srebrno-złotym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Cześć kojarzy ktoś co to za guma? Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 To nie Craft Shad od SG? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Podobny ale to nie to handmade chyba Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Wie ktoś może co to za przynęta? Prokukcja seryjna czy Hm? Z góry dziękuję Mariusz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 20 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 Jak na swoje gabaryty bardzo ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Kopie thrilla najpewniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Dziękuję za odpowiedź. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosny.miloslaw Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 Może ma ktoś pojęcie... Cóż to za obrotówka? Jest dość ciężka i mocno pracuje Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 27 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2022 (edytowane) Może ma ktoś pojęcie... Cóż to za obrotówka? Jest dość ciężka i mocno pracuje Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka W typie Myran: https://www.pricerunner.dk/pl/647-4995481/Fiskeri/Myran-Toni-Z-5g-Guld-Sammenlign-Priser Edytowane 27 Listopada 2022 przez P.Rozbiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/f6484868c77fec1a][/url] Ciekawy jestem czy ktoś rozpozna? Edytowane 29 Listopada 2022 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Wyglądają na stare Krakuski. Marku skąd masz takie skarby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 (edytowane) Za szybko poszło.... Zbyszek obdarował mnie kiedyś małym pudełkiem z takimi cukierkami wrzucę jutro fotkę z wobami z tamtych czasów tylko pod głowacice też wykonania oczywiście Zbyszka Edytowane 29 Listopada 2022 przez maro zebaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 To było proste, ale niektóre malowania ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Witam, nie znalazłem tematu odpowiadającemu mojemu pytaniu więc postanowiłem napisać tutaj. Zna ktoś przynęty typu twister z nacięciem pod hak offsetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Cześć kojarzy ktoś co to za gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi