TeDDyBoY Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Cześć kojarzy ktoś co to za gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 (edytowane) Chyba savage gear perchhttps://allegro.pl/oferta/guma-savage-gear-4d-perch-shad-12-5cm-perch-11823428942?bi_s=ads&bi_m=listing:desktop:query&bi_c=NGI2MTIwNWMtYjg2OC00ZDdmLTkzYzAtOWY2NmNhYmM0OTA4AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=6bca41d9-c412-4aac-aaa2-3cf4bf20ef05 Edytowane 14 Grudnia 2022 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Może ma ktoś pojęcie... Cóż to za obrotówka? Jest dość ciężka i mocno pracuje Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaIstotnie jest to błystka firmy Myran, model Toni.Mam takie o masie 5g, tylko z czerwonym korpusem i srebrnym skrzydełkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/f6484868c77fec1a][/url] Ciekawy jestem czy ktoś rozpozna?Mógłbyś te perełki trochę ładniej poukładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasiu Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Za szybko poszło.... Zbyszek obdarował mnie kiedyś małym pudełkiem z takimi cukierkami wrzucę jutro fotkę z wobami z tamtych czasów tylko pod głowacice też wykonania oczywiście ZbyszkaCzekam na te na głowatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Długość 4,5cm. Brak oznaczeń. Rozpoznaje może ktoś twórcę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Czy ktoś kojarzy te perłowo niebieskie gumy z ogonkiem twistera? Zdjęcie znalezione na fb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsenon Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Witam, szukam gum ze zdjęcia. Przypominają Canibala handmade. Podobno największe rozmiary to 30cm. Przeszukałem Internet i nie mogę znaleźć namiarów na osobę co je wykonuje. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 (edytowane) co to za guma Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez mr.8legs 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 co to za gumaOd Mel'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Royal Baits 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Od Mel'a. To są ziemniaki od royal baits 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 co to za gumaOd Mel'a. Royal BaitsTo są ziemniaki od royal baits Od Mel'a ze stoiska na Targach taki komplet przyniosłem do domu, ale faktycznie - ta baryła, to Royal'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejuuu Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Witam Na zdjeciu wobler(?) Spro Trout Master Hard Camola S.Hook. Czy znacie podobne przynety na pstrągi? Poszukuje woblerow pracujacych tuz pod powierzchnia wody poniewaz rzeka w ktorej lowie jest pelna zielska. Do tego wynalazku ze zdjecia pieknie wychodza ale skreca plecionke ze sie lowic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Witam, szukam gum ze zdjęcia. Przypominają Canibala handmade. Podobno największe rozmiary to 30cm. Przeszukałem Internet i nie mogę znaleźć namiarów na osobę co je wykonuje. Pomożecie? Wpisz na fb Mamut Lures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Cześć, Mam w pudełkach parę niezidentyfikowanych przynęt trociowych. Obrotówki są duże i dość ciężkie.Może ktoś rozpozna i podpowie twórcę i okres produkcji? Blachy mają już swoje lata, na pewno kilkanaście.Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Witam, ja za to mam pytanie z drugiej strony. Ostatnio nad jedną z rzek trociowych widziałem, że starszy Pan miał obrotówke/wirówkę koloru srebrnego, druga była łososiowa. Pracowała pięknie, a ten kolor różowy/łososiowy sprawdzał mi się, szczególnie nad morzem. Czy ktoś wie jaka marka robi takie wirówki? Mogłem zapytać, ale nie chciałem się drzeć, bo akurat zauważyłem spław troci. Szukałem, ale nie znalazłem, ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Cześć. Kupione tu na forum i szukam twórcy.Srogi killer na okonie przy drop shot ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebus Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Cześć, rozpozna ktoś producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Blaszka pilkerek. Ktoś się orientuje co to za firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Blaszka pilkerek. Ktoś się orientuje co to za firma? Screenshot_20230907_200416_com.google.android.youtube_edit_236010055443673.jpg Screenshot_20230907_200440_com.google.android.youtube_edit_235972855774929.jpgWygląda jak chińczyk, yapada czy coś takiego Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 8,23zł 46%OFF | YAPADA Jigging 501 WarSpear wzmocnienie zestaw haczyków + pióro 20g/91mm 25g/98mm przynęty na okonie Multicolor Metal stop cynkowyhttps://a.aliexpress.com/_Eu0f6vH Używam do połowu belon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 CześćPodpowie ktoś czyje to mogą być gumy? Długość około 8cm i mocno oleiste. Kolory coś pod Matusiaka podchodzą ale Ich nowe gumy mają chyba logohttps://zapodaj.net/plik-010vdf6mJvhttps://zapodaj.net/plik-010vdf6mJv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 To jest Raptor 8cm @Tomy'ego, ale odlany chyba przez kogoś innego, bo Tomek sprzedawał formy tego modelu. Sam mam jedną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi