Tiur Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 To jest Raptor 8cm @Tomy'ego, ale odlany chyba przez kogoś innego, bo Tomek sprzedawał formy tego modelu. Sam mam jedną.Dzięki. Kupiłem pakiet gum i mam ich trochę w kilku kolorach. Zobaczę jaką ma pracę jak mi nie podejdzie pójdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 ktoś z Kolegów pamięta jaki to model Manns? , 20 letnie ostatnie sztuki, ktoś z kolegów ma namiary gdzie kupić te "alternatory" ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Chyba nawet starsze. Pamiętam "popowodziowe" (1997r) okonie, które szalały za tymi cudami, ale w sumie wyboru dużego nie było, dla okoni ...Przynęta-widmo. Ja swoje kupiłem w Kielcach. Później już nigdzie nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Tak jak piszesz, ten model to Manns Alternator.Mam jeszcze kika sztuk mniejszego rozmiaru.Obawiam się, że od dawna niedostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Cześć Czy ktoś kojarzy nazwę i producenta tej gumy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkosciukiewicz Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Cześć Czy ktoś kojarzy nazwę i producenta tej gumy? IMG_20230925_210351.jpgna pewno strike pro tumbler shad Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Dziękuję bardzo za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) Witam , kto zna producenta i model . Dziękuje za pomoc. Wrzucam do wody i szczupaki wariują . Edytowane 30 Września 2023 przez rekin175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Witam , kto zna producenta i model . Dziękuje za pomoc. Wrzucam do wody i szczupaki wariują .Manss Cherokee po tuningu [emoji6] Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 To nie mann’s , brak jakichkolwiek napisów . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 To nie mann’s , brak jakichkolwiek napisów . Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo to jakiś HM. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Kiedyś kupiłem w jakimś sklepie wędkarskim stacjonarnym . Tylko tyle wiem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 na mansie pisze cheroke to nie mans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Te Dragony https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/116329-blystka-wahadlowa-dragon-madman-test są 'inspirowane' przynętami, które na rynku szwedzkim/norweskim są już od bardzo dawna. Charakterystyczny ołowiany obciążnik i zaklepana na nim cienka blaszka. Możecie mi podrzucić ich nazwę - w ogóle nie mogę sobie przypomnieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Larseny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Te Dragony https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/116329-blystka-wahadlowa-dragon-madman-test są 'inspirowane' przynętami, które na rynku szwedzkim/norweskim są już od bardzo dawna. Charakterystyczny ołowiany obciążnik i zaklepana na nim cienka blaszka. Możecie mi podrzucić ich nazwę - w ogóle nie mogę sobie przypomnieć...https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/dega-blystki-jumper-lars-hansen/s/35591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 O dzięki, nie o tych myślałem, ale też pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 (edytowane) O dzięki, nie o tych myślałem, ale też pasują Pewnie masz na myśli SNAPS -y https://photos.app.goo.gl/oNm3Tu64SfMJrsu29 https://sklep.thymallus.com.pl/250-gladsax-fiske-snaps-25g-30g Edytowane 1 Października 2023 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 O dzięki, nie o tych myślałem, ale też pasują Te blaszki to model Hamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 (edytowane) Te Dragony https://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/21-testy-sprzetu-wedkarskiego/116329-blystka-wahadlowa-dragon-madman-test są 'inspirowane' przynętami, które na rynku szwedzkim/norweskim są już od bardzo dawna. Charakterystyczny ołowiany obciążnik i zaklepana na nim cienka blaszka. Możecie mi podrzucić ich nazwę - w ogóle nie mogę sobie przypomnieć...Kamil, przywiozłem trochę takich staroci ze Szwecji dawno temu. Kształt bardziej pod Gnoma, ale płaskie. Gdzieś mam... Edytowane 1 Października 2023 przez morrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Czy ktoś z was kojarzy kto jest twórca tej cykady? Ciężko rozpoznać po podpisie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Pokutycki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 14 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Dzięki wielkie za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 ktoś z Kolegów pamięta jaki to model Manns? , 20 letnie ostatnie sztuki, ktoś z kolegów ma namiary gdzie kupić te "alternatory" ?Wydaje mi się że gdzieś jeszcze mam trochę zakitranych. Na pewno perłowe, bo po odcięciu "kopytka" bolenie waliły bez opamiętania, ale możliwe że i ciemne też się ostały. Szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam spin Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Wydaje mi się że gdzieś jeszcze mam trochę zakitranych. Na pewno perłowe, bo po odcięciu "kopytka" bolenie waliły bez opamiętania, ale możliwe że i ciemne też się ostały. Szukać?daj znać , jak nie pogryzione , antyzaczepu nie muszą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi