MZieli10 Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Około 30 sztuk się ostało. Niestety tylko perłowe.10cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Zna ktoś twórcę tego woblera i model?Pływający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Tej jakości fotka nie pozostawia złudzeń. - Tomasz Janeczek ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Około 30 sztuk się ostało. Niestety tylko perłowe.10cm. Jak bardzo komuś zależy, to są jeszcze tu: https://www.zakfisherman.com/it/prod/manns-jelly-worm-pz-10-clone-it-593 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) Tej jakości fotka nie pozostawia złudzeń. - Tomasz Janeczek [emoji1787]Wycięte z zbiorowego zdjęcia...Wolałem wyciąć niż wstawić fotkę z setką woblerów.I to nie Tomasz Janeczek.Mam jego woblery i są inne. Edytowane 17 Października 2023 przez Perch Strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Jak bardzo komuś zależy, to są jeszcze tu: https://www.zakfisherman.com/it/prod/manns-jelly-worm-pz-10-clone-it-593Pogło ich z tymi cenami, faktycznie musi komuś bardzo zależeć żeby 8,40€ za gume dać.Z drugiej strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 Cena jest za 15 sztuk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 18 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) No i nie 8,4 tylko 5,5 na promocji. 1,6 PLN za gumę to niska cena. Edytowane 18 Października 2023 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 No i nie 8,4 tylko 5,5 na promocji. 1,6 PLN za gumę to niska cena.Jak za przynęte od ponad dekady nie dostèpną to jak darmo.Nie masz czasem takiego namiaru na minogi mannsa Mean Dude? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Podobne w działaniu i piekielnie skuteczne były Berkley'e. Leech i Power Shad. Te mają ponad 25 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Podobne w działaniu i piekielnie skuteczne były Berkley'e. Leech i Power Shad. Te mają ponad 25 lat Czy dobrze pamiętam, że ww rippero-twistery były nasączane jakimś automatem/ wersja smakowa gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelWPR Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Jak za przynęte od ponad dekady nie dostèpną to jak darmo.Nie masz czasem takiego namiaru na minogi mannsa Mean Dude?https://pl.aliexpress.com/item/32758178095.html Tu są chińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Dobrze pamiętasz . Były nasączone "rybim zapachem" . Znalazłem pudełko z przed lat i spróbowałem w tym roku w Jamtlandii. Otworzyły okoniowo wodę . Kiedyś był to sandaczowy, głębinowski kiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Leechy mannsa mam, stosowałem na przywieszki, żółte i perłowe.Minogi... być może jeszcze są gdzieś. Dragon robił maggoty na tym wzorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Starocie chyba z ZSRR łowi ktoś jeszcze czymś takim?? Edytowane 23 Października 2023 przez mariuszek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 31 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Wyciągnięte z wody westin shad teez?Czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 (edytowane) Obstawiam wyrób naszego forumowego kolegi @Cpt.LegoWszędobylski "pieprz" i kreska na płetwie piersiowej. Edytowane 1 Listopada 2023 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2023 Mam takie od Cpt.Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Gumy Westin są podpisane. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmiobitowy Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Witam kolegów, taką gumę kiedyś dostałem w prezencie, nie potrafię namierzyć producenta. Przepraszam za marną jakość zdjęć. Znakiem szczególnym jest nietypowo wycięty ogonek, coś jak kacza łapka. Edytowane 3 Listopada 2023 przez osmiobitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Daiwa Duckfin Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmiobitowy Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Daiwa Duckfin Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Super, dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 (edytowane) Jaxon też ma "kaczą łapkę" w ogonku. Intensa TG-INA 11 cm Edytowane 3 Listopada 2023 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troutmaniacs Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Witam , czy ktoś kojarzy co to za robal? Ma 9 cm razem z tym cienkim ogonkiem . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2023 Witam , czy ktoś kojarzy co to za robal? Ma 9 cm razem z tym cienkim ogonkiem . Wygląda na PerchProfesor Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi