Krzysztof Jeżyna Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Nie pamiętam u Tomka takich woblerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Mam jerki wykonane w tym samym stylu i kolorze i jak dobrze pamiętam to wykonał je Tomasz Janeczek.Kolega w Dani łowi na niego sporo ryb, dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 To raczej nie jest wobler Tomka, nie ten styl.Bardziej przypomina mi woblery Pawła - Wobler-W1 albo Janusza - Woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 IMG_20221011_104659_copy_3468x2604.jpgKtoś coś może skrobnąć na temat zastosowania tego ustrojstwa-------------- Na takie systemiki łowi się pstrągi w jeziorkach w Minnesocie. Byliśmy w kumplami na rybach i jakiś miejscowy opiekun/przewodnik polecał że to najlepsza metoda. Wiec przy kupnie licencji kupiliśmy i takie zestawy w sklepie. Czyli trolling z robakiem (rosówka) na końcu. Kumple łowili na takie coś a ja na swoje pstragowe wobki ciągnięte w ten sam sposób, z wabikiem. Szybko złowiłem komplet tęczakow a później męczyliśmy komplety dla kumpli z innych łódek. Mam to jeszcze chyba na swojej "tablicy" przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Taki dziwak wpadł mi w ręce. Do czego to? Za które oczko się zaczepia agrafkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 To element większego zestawu.Zaczepic można za górne i przednie oczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 5 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 Taki dziwak wpadł mi w ręce. Do czego to? Za które oczko się zaczepia agrafkę?Caperlan Cyo https://fishing-test.pl/przynety/cyo-pack-spinner-softlure-caperlan/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Dzięki, niezły wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 7 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Może być ciekawostką boleniową. Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 (edytowane) Cześć, może ktoś podpowie? Edytowane 4 Maja 2024 przez Hubert_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 4 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Wygląda jak Angry Roach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Rozmawiałem z Angry i to niestety nie ich produkcja. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 To chyba to samo, tylko inny kolor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 (edytowane) To chyba to samo, tylko inny kolor. 6145170c-0ffe-4326-b7ea-f5a47928a3a5.jpegAle ładna Mam nadzieję że wyjaśni się co to, byłbym chętny na kilka sztuk. Edytowane 5 Maja 2024 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@W9 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 To jest chyba: https://sewro-custom.pl/pl/wszystkie-produkty/48-p%C5%82o%C4%87-10-cmalbo bardzo podobne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 To nie jest Sewro. Twórca mieszka na północy PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Różne rozmiary i modele: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 To nie jest Irasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 To nie jest Irasa?Nie. Na pewno osoba z pomorskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Nie. Na pewno osoba z pomorskiego.Mógłbym poprosić o namiary? ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 5 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Mógłbym poprosić o namiary? Ja również poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 To jest chyba fishb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 GRZELLA Realistic Bait - Maciej Grzella. Potwierdzone, tajemnicy nie ma szukajcie Maćka na FB. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon123 Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 CześćZna ktoś te gumy?Sprawdziło się to na sandaczach i nie pamiętam gdzie ja to kupiłem. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi