md30 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Ktoś rozpoznaje co to za guma? Wczoraj wyciągnięta z trzcin i po oględzinach wygląda że szczupakom się podoba. Guma częściowo jest transparentna. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Ktoś rozpoznaje co to za guma? Wczoraj wyciągnięta z trzcin i po oględzinach wygląda że szczupakom się podoba. Guma częściowo jest transparentna. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Fox Rage Zander Pro Shad 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Szybkość odpowiedzi wgniotła mnie w fotel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Mnie pytanie wgniotło w fotel ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Oj tam, oj tam . Gdyby wszyscy wszystko wiedzieli to można zamykać ten watek, a później forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Wiem, wiem ???? Co nie zmienia faktu, że to klasyk ????Gdy zerkniesz na korpus, to powinieneś zobaczyć litery 'FOX' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 (edytowane) Co to za obrotówki?Poproszę o pomoc w rozszyfrowaniu sygnatury na wewnętrznej stronie skrzydełka.Na pewno 'R' jest widoczne, ale jako całość to - no właśnie.. 'DR' ? . Edytowane 18 Maja 2024 przez Arkiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Przypomnijcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 Mnie to kojarzy sie z woblerami Pana Darka Chlosty: https://www.olx.pl/d/oferta/woblery-z-balsy-na-sandacze-sumy-szczupaki-CID767-IDK9Gxz.html 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Szanowne Grono podpowie czyje to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyanek Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) Cześć, kojarzy ktoś co to za Logo ? Edytowane 20 Czerwca 2024 przez Jacek_Dgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyanek Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Cześć, kojarzy ktoś co to za Logo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 (edytowane) Panowie. Taka gumka. 8 cm. Nie wiem skąd ją mam ale dobrze pracuje i dobrze smakuje rybkom.Ktoś, coś??? Edytowane 15 Sierpnia 2024 przez homax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Hmm, może Long John Lucky John?https://luckyjohn.info/products/long-john/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Hmm, może Long John Lucky John?https://luckyjohn.info/products/long-john/Oczywiście!!! Dzięki Mariusz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Proszę o identyfikację tej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Proszę o identyfikację tej przynęty.O.S.P Orikanemushi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Panowie czyja to przynęta? Poczyniłem dużo zakupów zimą i pogubiłem się co od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Marcina @cyprys19 najpewniej ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2024 Tak, od niego na pewno brałem, zaraz się odezwę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Dobrze kojarzę, że to jest stara produkcja SG ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 Taaaaak, nawet bardzo stara :-) Ale super pracowały :-) Pamiętam, że były też leszczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 CześćKojarzycie co to za przynęta? Tu akurat Ali, ale chodzi mi o oryginał, mam wrażenie że protoplastą był jakiś Manns.Z góry dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Mnie to przypomina gumę Sweet Swimmer f-my Gene Larew ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi