drChlubicz Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Mnie to przypomina gumę Sweet Swimmer f-my Gene Larew Faktycznie do złudzenia podobna, zarówno kształt tułowia jak i ogonka.Wiesz może gdzie można kupić oryginały? Znalazłem jedynie na zagranicznych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Wg mnie Lucky John minnow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 (edytowane) Mnie również wydaje się że to Gene Larew. Zrobiłem kiedyś większy zakup że względu na skuteczność. Na moich nie ma.napisu Minnow. Edytowane 13 Października 2024 przez Gad1979 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Faktycznie do złudzenia podobna, zarówno kształt tułowia jak i ogonka.Wiesz może gdzie można kupić oryginały? Znalazłem jedynie na zagranicznych stronach.Gene Larew teraz to juz chyba tylko za granicą (daawno temu, chyba coś pod 10 lat wstecz, można je było kupić w PL).Tak, ten Lucky John Minnow jest analogiczny (mam, więc mogłem porównać z Gene Larew), w sumie, to chronologia może być taka: Gene Larew Sweet Swimmer -> Lucky John Minnow -> chińczyk ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Mnie również wydaje się że to Gene Larew. Zrobiłem kiedyś większy zakup że względu na skuteczność. Na moich nie ma.napisu Minnow.U mnie też się świetnie sprawdzały na sandaczach, nawet dostały swojsko brzmiące pseudo - 'Gienek' ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Gene Larew modelu sweet swimmer chyba już nie produkuje. Ma bardzo drobną pracę, co bardzo ale to bardzo się podoba sandaczom. Pozostałych nie miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Może Mans padler?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Wg mnie Lucky John minnowW punkt o to mi chodziło Gene Larew teraz to juz chyba tylko za granicą (daawno temu, chyba coś pod 10 lat wstecz, można je było kupić w PL).Tak, ten Lucky John Minnow jest analogiczny (mam, więc mogłem porównać z Gene Larew), w sumie, to chronologia może być taka: Gene Larew Sweet Swimmer -> Lucky John Minnow -> chińczyk Pewnie było tak jak piszesz, po prostu nie znałem zupełnie tych Gene Larew. Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 14 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Producentów było a raczej jest kilku, jednym z nich LJ. Oczywiście na Ali też są dostępne Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2024 Koledzy co to, czyjej to produkcji? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) Jak na moje to wygląda mi to na Iron Claw Slim Jim w mocno zużytym kolorze RM. Edytowane 19 Listopada 2024 przez WedkarzIncognito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) Chyba nie, bo wielkość oka się nie zgadzaKształt samego ogonka też inny. Edytowane 19 Listopada 2024 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Chyba nie, bo wielkość oka się nie zgadzaKształt samego ogonka też inny.Zajrzałem do pudełka, żeby sprawdzić jak dokładnie wygląda slim jim i zgadza się, oko w slimi jimie jest sporo mniejsze i ogonek jest jakby dłuższy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Na Ali są odpowiedniki SJ, może coś z tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Ktoś podpowie co to za gumiś?Ma obcięty ogonek który był dość spory.Około 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Ogonek, kopytko dość spore i jak dobrze pamiętam to trochę takie trójkatne.Wyciągnąłem tego gumisie z wody i przezbroilem i w kilku rzutach miałem branie i urwany ogonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Gdzieś mam chyba to dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub.chrobak.3 Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 To chyba kormoran CRAZY FIN SHAD Wysłane z mojego 22101316G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Tak to raczej ta gumka, dziękuję za pomoc. ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Witam. Może ktoś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jR303 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Wygląda jak Gunki Peps, mam parę w większych rozmiarach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 A kolor? Może ktoś kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Kojarzy ktoś z was kto jest twórcą tej przynęty? Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
das171 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Laszczykówka , kontynuacja tej produkcji darspin .pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Piotrek Lipiec - LP Rods 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi