markir Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia Chyba jednak oryginalna Laszczykówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Cześć. Może ktoś tu coś podpowie. Fajnie połowiła okonki w tym roku.Pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Gdzie kupić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Kojarzy ktoś z was kto jest twórcą tej przynęty? Wysłane z mojego 2201116TG przy użyciu TapatalkaMariuszek, a z ciekawości, jak wygląda od drugiej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia (edytowane) Panowie, czyj to wyrób? Edytowane 30 Stycznia przez Artek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Arturo może Andrzej Chaniewski. Jest na fb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Arturo może Andrzej Chaniewski. Jest na fbTrafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Kojarzy ktoś może? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego A to nie będzie coś od Daiwy? Oni takie robale robią… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Powiedziałbym, że to przywieszka dorszowa. Edytowane 12 Lutego przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego Ku..a ja wiem, albo nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) znalazłem kiedyś takie skarby, czy ktoś wie co to za konstrukcja ? dosc ciężkie i wydają się solidne. Jest sens je odświeżać ? Jeśli tak to macie pomysł w jaki sposób? Może jakaś polerka ? Edytowane 19 Lutego przez matbe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Jest sens je odświeżać ? Jeśli tak to macie pomysł w jaki sposób? Może jakaś polerka ? Absolutnie nie, jeszcze w solankę bez kotwic można dać, a nie polerka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego Cześć, ta z prawej wygląda jak Adama Kaczmarka,,francuz,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 20 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego Środkowa i prawa to Adam Kaczmarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ostatnio złapałem zajawkę na wahadełka niesymetryczne. Nie wiem, kto (firma, spółdzielnia) zrobił poniższe wahadełko: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Szukam tej wahadlowki od godziny w necie kurde jaki to według Was jest ptak na tym wybitym logo? Zimorodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Trudno powiedzieć, ptak wygląda na coś siewkowatego np. kulik, bekas, rycyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Kojarzy ktoś może? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu TapatalkaPolsping Wąsaty Ferdynand Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ja bym uznał, że to zimorodek. Znamienne jest to, że siedzi na gałązce . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Szedłem tym kierunkiem Kingfisher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Szukam tej wahadlowki od godziny w necie kurde jaki to według Was jest ptak na tym wybitym logo? Zimorodek?Kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) No też myślałem ale na gałązce i w sumie niczego nie znalazłem pod Kiwi. Już grafikę wyszukiwałem itd Polsping Wąsaty Ferdynand Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkja pie…. powinienem mieć gdzieś w pudełku! Edytowane 21 Lutego przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 21 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dzięki wszystkim za pomoc. Darek dobrze napisał. To austriacki Kingfisher. Te same zdjącia znalazłem tutaj: https://jerkbait.pl/topic/44512-łowcy-wędkarskiej-historii-śladami-namacalnych-dowodów/page-46 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 22 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Dzięki wszystkim za pomoc. Darek dobrze napisał. To austriacki Kingfisher. Te same zdjącia znalazłem tutaj: https://jerkbait.pl/topic/44512-łowcy-wędkarskiej-historii-śladami-namacalnych-dowodów/page-46 Siła Dżerka ????Link "portalowy" . Nie do Google czy innych.wystarczyło że wnikliwe oko przeszukało "domowe" zasoby. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi