Skocz do zawartości

Co to za przynęta?

Tommek

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za podpowiedź. Poszperam w wolnej chwili. Znajomy od którego dostałem wiele lat temu te przynęty dostał je od kuzyna, który mieszka w Stanach. Może to być jakiś trop :D

Na pewno masz tam 10cm Pike Rapa Lovec. Pod nim Spin&Glow z gumą. W USA łowią na takie tęczaki z trolla czy ze spina. Łososie również. Po prawej rak z czerwoną dupką ale szczegółów nie widać. Na samym dole jest raczej Bass fly na jednym haku. Czyli popper ale mucha. Łamańca nie znam ani tego spoona z piórami wyżej. Prawy górny róg to jakieś większe powierzchniowe woblery na musky czy bassy. Wszystkie pewnie amerykańce. Może Heddon, może Smith, może inne mniej znane ze starych czasów. Na pewno stare. Ten rak jakiś znany ale trzeba by na necie poszaleć lub jakieś szczegóły zobaczyć na nim.

• 2 tygodnie później...

Koledzy,szukam przynety typu MiurasMouse, chodzi mi tylko o ten przód, żebym mógł wkecić do niej gume jaką będę chciał. Jest coś takiego do kupienia?

Dodaje zdjęcie poglądowe.

A takie coś to ci większość ludzi którzy muchy kręcą zrobi. Wrzuć zlecenie na giełdę.

Kwestią czy to na wkretce trzeba zrobić z przywieszką, czy na czymś innym.

Masz fot beż gumy ?

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Posiada ktoś więcej informacji o producencie tej blachy? Ile może mieć lat, bo patrząc na opakowanie, to pierwszej świeżości nie jest. Przynęta niedawno kupiona w sklepie. Za wszystkie informacje z góry dziękuję. 04fa61bd061eb9db1f92326c93980045.jpg35aad807eef0436fbad36215dd7d6fb4.jpg

Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka