trout master Opublikowano 27 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Dzięki za podpowiedź. Poszperam w wolnej chwili. Znajomy od którego dostałem wiele lat temu te przynęty dostał je od kuzyna, który mieszka w Stanach. Może to być jakiś trop __________ Na pewno masz tam 10cm Pike Rapa Lovec. Pod nim Spin&Glow z gumą. W USA łowią na takie tęczaki z trolla czy ze spina. Łososie również. Po prawej rak z czerwoną dupką ale szczegółów nie widać. Na samym dole jest raczej Bass fly na jednym haku. Czyli popper ale mucha. Łamańca nie znam ani tego spoona z piórami wyżej. Prawy górny róg to jakieś większe powierzchniowe woblery na musky czy bassy. Wszystkie pewnie amerykańce. Może Heddon, może Smith, może inne mniej znane ze starych czasów. Na pewno stare. Ten rak jakiś znany ale trzeba by na necie poszaleć lub jakieś szczegóły zobaczyć na nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Koledzy,szukam przynety typu MiurasMouse, chodzi mi tylko o ten przód, żebym mógł wkecić do niej gume jaką będę chciał. Jest coś takiego do kupienia?Dodaje zdjęcie poglądowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jR303 Opublikowano 7 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Vmc robi coś takiego, drogie dziadostwo, choć w sumie oryginalne myszy też tanie nie są https://allegro.pl/oferta/mustache-rig-vmc-x1-20g-m-butternut-avm550121-17239143879 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziela77 Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja Cześć czy wiecie może czyj to smużak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja (edytowane) HejKtoś pomoże i podpowie co to za woblery. Szczegolnie interesuje mnie ten bezsterowiec z czarnym grzbietem i srebrnym bokiem pod białym sterowcem. Edytowane 12 Maja przez asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Wrzuć w obiektywie google i wyszuka ci w zasobach interetu Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Koledzy,szukam przynety typu MiurasMouse, chodzi mi tylko o ten przód, żebym mógł wkecić do niej gume jaką będę chciał. Jest coś takiego do kupienia?Dodaje zdjęcie poglądowe.A takie coś to ci większość ludzi którzy muchy kręcą zrobi. Wrzuć zlecenie na giełdę.Kwestią czy to na wkretce trzeba zrobić z przywieszką, czy na czymś innym.Masz fot beż gumy ? Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja witam co to za guma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Może Illex Nitro Shad? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 18 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja Może Illex Nitro Shad?To będzie ilex - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Proszę o identyfikacje przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Iron Claw Slim Jim 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Witam,długość ok 2,5cm, miękki plastik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Może ktoś rozpozna . Wykonane z plastiku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 19 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Może ktoś rozpozna . Wykonane z plastiku .Bill Lewis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 2 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca (edytowane) Kojarzy ktoś z was kto jest twórca tego wahadełka ? Podpisane T.KBędę wdzięczny za pomoc Edytowane 2 Lipca przez TeDDyBoY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Macie pomysł kto jest twórcą wahadeł podpisane J.H Będę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia JH to pewnie Jacek Hetflajsz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Hej, ktoś coś? https://zapodaj.net/plik-wLGZCC917A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Kurde mam te przynęty, ale już bez pudełek. Kupowane były w jakimś niemiecki sklepie internetowym jako gumki do trout area. Poszukaj, myślę ze znajdziesz ;P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Wstawiłem na google lens i wywaliło mnóstwo takich magotów ale bez tego użebrowania. A na nim mi zależy bo fajnie drga podczas podciągania.Zamówiłem kiedyś od jakiegoś rodzimego rzemiechy i nie mogę go namierzyć (kontakt gdzieś mi zaginął). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam, czy ktoś wie co to za popper?Napewno ma 20/30 lat, z grzechotką, bez podpisu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t9375792 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września CześćZna ktoś te gumy?Sprawdziło się to na sandaczach i nie pamiętam gdzie ja to kupiłem. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu TapatalkaCzy ktoś wie co to za guma? Miałem inny kolor i strasznie mi się sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Może Daiwa Prorex Slim Shady. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Posiada ktoś więcej informacji o producencie tej blachy? Ile może mieć lat, bo patrząc na opakowanie, to pierwszej świeżości nie jest. Przynęta niedawno kupiona w sklepie. Za wszystkie informacje z góry dziękuję. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi