Strumyk Opublikowano 28 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września Masz napisane na opakowaniu....luty 1989 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Data produkcji raczej widoczna. Canadian Wonder Lesa Daviesa jednego z wielu producenta twardych przynęt (wahadłówek, obrotówek, woblerów-głównie popperów) z Północnej Ameryki. Przynęt o bardziej obecnie kolekcjonerskim charakterze. https://www.ebay.com/b/Davis-Original-Vintage-Fishing-Lures/36169/bn_27397399 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) CzołemTakie dwa cudaki u kolegi w pudle znalazłem, ktoś coś kojarzy?Ten mniejszy z napisem Heddon Sonic, ten większy z lotkami ma metalowy stalelarz przez całośc, oraz napis na grzbiecie Arion Bassy.Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 29 Września przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Data produkcji raczej widoczna. Canadian Wonder Lesa Daviesa jednego z wielu producenta twardych przynęt (wahadłówek, obrotówek, woblerów-głównie popperów) z Północnej Ameryki. Przynęt o bardziej obecnie kolekcjonerskim charakterze. https://www.ebay.com/b/Davis-Original-Vintage-Fishing-Lures/36169/bn_27397399Ja również widziałem te datę, ale nie byłem tego pewien i dodatkowo nie chciałem niczego sugerować, tylko chciałem potwierdzenia. Skoro kilka osób stwierdziło, że to data produkcji, to tak pewnie jest. Dzięki za wyjaśnienie i potwierdzenie. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Czy ktoś wie co to za guma? Miałem inny kolor i strasznie mi się sprawdzał. Może Daiwa Prorex Slim Shady.na 99,99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września (edytowane) CzołemTakie dwa cudaki u kolegi w pudle znalazłem, ktoś coś kojarzy?Ten mniejszy z napisem Heddon Sonic, ten większy z lotkami ma metalowy stalelarz przez całośc, oraz napis na grzbiecie Arion Bassy.Z góry dziękuję za pomoc. IMG_20250929_131133.jpg IMG_20250929_130939.jpg IMG_20250929_130841.jpg IMG_20250929_130759.jpgHeddon to amerykańska firma Heddon, dystrybuowana w latach 70/80 również w Skandynawii. Arjon to szwedzka firma Arjon Malung. Przynęta z lat 60/70.Chętnie przygarnę do "mojej szafy" Edytowane 29 Września przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Dzięki Robert Niestety nie moje, pogrzebałem u kumpla w pudłach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 3 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października Cześć potrzebuje pomocy w zidentyfikowaniu wahadła ze zdęicia podpisane D.M Kojarzy z was kto mógłby być twórca?Będę wdzięczny za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi