krolik1994 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Co to za poperki ? Jerk HMS ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jerk to Hesher poperków nie kojarzę ale wzorowane na salmo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jerk to Hesher poperków nie kojarzę ale wzorowane na salmo Dzięki Rafał za odp , może ktoś rozpozna te poperki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam, wiecie może co to za woblery??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Mialem 3 sztuki takich gumek w pudełku, nawet nie wiem skąd. Cholernie polubiły je moje zulawskie okonie. Jedna poszła na zaczepów, druga odciął szczupaczek. Dzis w ostatniej gumce okonie urwały ogonek. Moze ktos wie co to za guma? Bliźniaczo podobna do Keitech ES 3" ale ma takie pierscienie przed sama łopatka na ogonie. IMG_3719.JPGTak, jest to Daiwa Tournament d'Finn najprawdopodobniej w kolorze Ayu.Te gumy dla Daiwy produkuje Keitech, zapach mają identyczny, różnią się jedynie tymi pierścionkami na ogonie i trochę kolorystyką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Może ktoś wie co to za wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Może ktoś wie co to za wobler?Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Wiem, że ładny. Podobno robiony był przez jakiegoś super łowcę głowacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Ktoś podpowie co to za obrotówka gdzie nabyć lub coś podobnego z wymienną kotwiczką. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Skrzydełko to aglia 1 czy 0 wielkościowo ?Ja już ten patent 20 lat temu widziałem,mam jeszcze trochę takich drucików(znajomy robił też wirówki),skrzydełka i inne to nie kłopot ,bo sam robię wirówki i wahadła,żeby było super lekko to koral plastikowy,u mnie to małe longi,comety,aglie.Czasami dokładam jako dopalacz do gumy,a tak to na płytkich odcinkach Krutyni lub bolek,jaż,kleń z powierzchni,zamiast kotwiczki może być haczyk z muchą lub gumką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Czyje to? Sygnowane inicjałami KS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 To wobki Stepanowa. Od 2002 roku na rynku. On ma oznaczenia K.S. . Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 To wobki Stepanowa. Od 2002 roku na rynku. On ma oznaczenia K.S. . Pozdrawiam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Stepanow? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 tak K.S to na pewno Stepanow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 to zwykła jaskółka - znajdziesz tego sporo w keitech i lunker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Skrzydełko to aglia 1 czy 0 wielkościowo ?Ja już ten patent 20 lat temu widziałem,mam jeszcze trochę takich drucików(znajomy robił też wirówki),skrzydełka i inne to nie kłopot ,bo sam robię wirówki i wahadła,żeby było super lekko to koral plastikowy,u mnie to małe longi,comety,aglie.Czasami dokładam jako dopalacz do gumy,a tak to na płytkich odcinkach Krutyni lub bolek,jaż,kleń z powierzchni,zamiast kotwiczki może być haczyk z muchą lub gumką.Agrafka z postu powyżej Twojego, jest tak ukształtowana, że kotwiczka po zapięciu agrafki zawsze pozostaje na dole. Gdy ma możliwość przesuwania się po całej agrafce, zdarza się jej zakleszczyć w miejscu zapięcia agrafki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzisiaj z zaczepu odzyskałem obrotówkę. Może ktoś wie czyjej to produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 ... tej na fotce nie znalazłem, ale podobne: http://manyfik.com/typy/bez-kategorii/przynety/obrotowki/#przynety ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Mo bardzo podobne, skrzydełko tylko nie pasuje. Ale możliwe, że od nich to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Skrzydełka to przeróżne montowali.Najważniejsze,że zawsze z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Nie miałem okazji jeszcze na nią łowić, komuś nie zależało na niej, prosto było ją odzyskać stan jej jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam Szukałem, szukałem i szukałem i nie znalazłem gumy o którą mi chodzi. Może ktoś podpowie co to za guma i czy można takie cudo gdzieś jeszcze kupić. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Ż" Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Siemanko z wygladu moze byc to jaxon intensa <intensa to prawdopodobnie seria gumek> ale to tylko domysly poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 No szukam ale ta gumka ma taki postrzępiony ogonek a ta intensa chyba nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi