piotmal1 Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Witam,Szukam osób, które miały lub mają jakieś doświadczenia ze sklepem Multifishig w Warszawie. Oszuści przysłali połamane wędki, i zero kontaktu z nimi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) A to feler, westchnął seler. Kupowałem w Multifishing nie raz, nie dwa razy. Wszystko w jak najlepszym porządku i polecam Edytowane 16 Września 2022 przez Hesher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Ty to jesteś szczęciaż. Ja przeciwnie NIE polecam, bo takiego podejścia do klienta jeszcze nie spotkałem Edytowane 16 Września 2022 przez piotmal1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 A to feler, westchnął seler. Kupowałem w Multifishing nie raz, nie dwa razy. Wszystko w jak najlepszym porządku i polecam Mocne słowa jak na ten sklep, bo obsługa tam to inny świat - w sensie ich własnyJestem ultra fanem sposobu, w jaki mają porozstawiane wędki - nigdy nie zgadniesz, gdzie może być to czego szukasz Tam by się przydał jakiś spinnigista w obsłudze, bo karpiarze z nich zacni ale nie daj zapytać o coś ze spina, to czapki z głów spadną po doradztwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Daniel, sam sobie radzę, duży chłopak jestem. A tak na serio, w MF kupowałem kije pewnie z 5-6 razy jak nie więcej. Mają spoko promocje, więc wieszanie psów jest, moim zdaniem, nieeleganckie.PS choć dziś czytałem wątek serwisowy i chyba żaden poziom k...... nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Edytowane 17 Września 2022 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Wybacz Piotrek, ale "spoko promocje" to trochę za mało, żeby sklep uznać za zajebisty Psów nie wieszam - pisze jak jest. Tak - ceny mają okej.Nie - obsługa jest daleka od powiedzenia że jest okej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Tak jak napisałem wcześniej, radzę sobie sam. Nie potrzebuję szpaleru sprzedawców do zakupu spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Tak jak napisałem wcześniej, radzę sobie sam. Nie potrzebuję szpaleru sprzedawców do zakupu spina.No i słusznie Są jednak tacy, co potrzebują i wtedy jest zonk. I to jest bardzo cenna informacja dla tych własnie ludzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Pisałem, że szczęściaż jesteś, a do tego mistrz. Ja osobiście nie polecam tego sklepu. Mają dobre promocje i co z tego? Kupowałem w niejednym sklepie i zdarzały się złamania, tylko że zanim odesłałem uszkodzoną to nowa była już w drodze do mnie. A w Multifishing pieniążki wpłynęły to już nie nasza sprawa. Totalne ignoranctwo, nawet brak odwagi telefonu podnieść.NIE polecam tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 A ja polecam. POD WARUNKIEM, że sam macasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Ja się powinienem pewnie wytłumaczyć, dlaczego trzymam stronę MF. Dzisiaj poczytałem przypadkiem wątek serwisowy. Przedstawiciel Marki obrzucił gównem chłopa, u którego nic nie serwisował. I co? Odszczekał jak zbity kundel swoje pieprzone oszczerstwa. Śruby bym od ciebie nie kupił typie. Dlatego wk.... mnie niepomiernie fakt zakładania z góry winy interlokutora. Jest takie słowo jak konsensus, do tego dążcie. Edytowane 17 Września 2022 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotmal1 Opublikowano 16 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Do konsensusu można dążyć jeżeli minimum dwie strony są zaangażowane. Gorzej jest gdy jedna strona odbija się od ściany. Gdybym miał możliwość jechać na miejsce to nie zamawiałbym wysyłki i ta niekomfortowa sytuacja nie miałaby miejsca. Jeżeli ja bym był sprzedawcą to dbałbym o klienta, bo zadowolony klient wróci. Nie jestem w stanie pojąć czym kierują się pracownicy tego sklepu ignorując zaistniałą sytuacje w tak bezczelny sposób. Ciesze się że Ty miałeś dobre doświadczenia z MF , ja natomiast nie mogę powiedzieć ani jednego dobrego słowa na temat tego sklepu.Zostanę przy swoim zdaniu - NIE polecam tego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Tak jak napisałem wcześniej, radzę sobie sam. Nie potrzebuję szpaleru sprzedawców do zakupu spina.Sam fakt że porównujesz zakupy internetowe do zakupów w realu jest po prostu śmieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Pisałem już w wątku o reklamacji złamanej wędki, że zostałem potraktowany w warszawskim sklepie lepiej, niż dobrze. Spinning złamany z mojej winy, a chłopcy ściągnęli nieodpłatnie nową szczytówkę. I to był właśnie MF. Może to kwestia tego, że nie byłem tam anonimowym klientem. To bardzo często procentuje ludzkim podejściem do sprawy. Nie zmienia to faktu, że powyższa historia wygląda słabo, bo wszyscy klienci powinni być traktowani tak samo. Na marginesie, to sklep z najlepszymi cenami na Rapalę, Daiwę i Penna w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Sam fakt że porównujesz zakupy internetowe do zakupów w realu jest po prostu śmieszny.Tygrysie, gdzie ja porównuję? Mam z MF tylko dobre doświadczenia. Autor wątku pytał o doświadczenia właśnie. Są ok, choć prawda, trzeba wiedzieć czego się szuka, bo obsługa nie pomoże raczej jeśli chodzi o spinnimg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Tygrysie, gdzie ja porównuję? Mam z MF tylko dobre doświadczenia. Autor wątku pytał o doświadczenia właśnie. Są ok, choć prawda, trzeba wiedzieć czego się szuka, bo obsługa nie pomoże raczej jeśli chodzi o spinnimg.Tygrysie? W takim razie Leszczu gratuluję pozytywnych doświadczeń z obsługą sklepu która nie sprzedała ci połamanej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi