Ugly Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 (edytowane) Robiąc porządki znalazłem taka szpulkę. Jako sklerotyczny dziadunio za nic nie mogę sobie przypomnieć od czego ona jest.Do żadnego z moich trzynastu multiplikatorów nie pasuje Długość ośki 63,3mm Szerokość 25,2 średnica 33,8 Waga 10,6g.Daiwa jakaś pewnikiem ale która ? Edytowane 19 Września 2022 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Ja bym stawiam na Daiwa Alphas 105 Finnes Custom lub coś właśnie z serii alphas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Zmierz proszę średnicę szpulki. Ośka sugeruje, że zapewne jest od Tatuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Ja bym stawiam na Daiwa Alphas 105 Finnes Custom lub coś właśnie z serii alphas.alphasy mają krótką ośke i 33mm średnicy... długa oś w daiwie to chyba tylko tatula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Pewnie ta: https://pl.aliexpress.com/item/33048024813.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Hubert: średnica zmierzona 33,8 a nwet 33,82Kamil: na to wygląda choć nigdy takiej tatuli nie miałem. spora niedokładność. Mierzyłem raczej starannie raczej dobrą suwmiarką Może komuś się nada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Umów się z kimś, kto ma tą Tatulę, przymierz i będziesz wiedział, czy na pewno 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 ... może do CT podpasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi