Luber Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Siema, w moim pierwszym poście chciałem wam zaprezentować woblery wykonywane przezemnie. W następnym poście postaram się wrzucić kilka ryb złowionych na moje rękodzieło.... z fartem ekipa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Witajcie w naszej bajce..czym malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 26 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Witajcie w naszej bajce..czym malowane?Areografem a jeżeli chodzi o farby to specjalnie zrobiona dla mnie i kolegi farba na mieszalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Wstaw filmik z pracą, jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Wstaw filmik z pracą, jak możesz.Oczywiście że mogę https://youtu.be/OCtBEdt5Tu0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 28 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Uuuaaaa, dawno mnie tu nie było ale pora wskrzesić ten wątek, więc oto ostatnio skończone cukierasy spod mojej ręki, model Sonik 4cm. Wobki mają 3g a ich praca to jest drobna I migotliwa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia No a dziś coś większego, Samurai 10cm. Od strony technicznej wobki mają 10cm I 8g, są pływające i narazie psiknięte w 6 kolorach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 15 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca (edytowane) Czas uzbroić tą małą armię. A tym razem na placu boju Stinger 6cm Edytowane 15 Lipca przez Luber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luber Opublikowano 20 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Samuraie 10 dziś lecą w lakier.... Stay Tuned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi