platynowłosy Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Witam Panowie. Temat jak wyżej. Mam w domu wiosną latem i wczesną jesienią taki multum donic z roślinami, że na zimę nie mam miejsca w mieszkaniu.Co sądzicie o takim szklanym ogrodzie zimowym na balkonie Pozdrawiam Alek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikryb Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Jakby się jeszcze dało oczko wodne z rybkami zrobić? Ech to by była bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Sorry, musiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 Witam Panowie. Temat jak wyżej. Mam w domu wiosną latem i wczesną jesienią taki multum donic z roślinami, że na zimę nie mam miejsca w mieszkaniu.Co sądzicie o takim szklanym ogrodzie zimowym na balkonie Pozdrawiam Alek.Na początek dowiedz się w spółdzielni/wspólnocie czy możesz coś takiego zrobić. Zabudowa balkonu to ingerencja w część wspólną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 27 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2022 (edytowane) Witam Panowie. Temat jak wyżej. Mam w domu wiosną latem i wczesną jesienią taki multum donic z roślinami, że na zimę nie mam miejsca w mieszkaniu. Co sądzicie o takim szklanym ogrodzie zimowym na balkonie Pozdrawiam Alek.Wystaw na klatkę schodową oczywiście nie wszystkie w jednym miejscu i po problemie ???? Edytowane 27 Września 2022 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Witam Panowie.Temat jak wyżej. Mam w domu wiosną latem i wczesną jesienią taki multum donic z roślinami, że na zimę nie mam miejsca w mieszkaniu.Co sądzicie o takim szklanym ogrodzie zimowym na balkoniePozdrawiam Alek.Po uzyskaniu pozwolenia od Administratora budynku, zabudowałem sobie balkon. Zwiększył mi się metraż mieszkania, zdemontowałem drzwi balkonowe. Na balkonie mam głównie zioła i pomidory. Koszt wyniósł jakieś 4,5 klocka, także nie mało, ale ja mam większe mieszkanie, a kot ma możliwość codziennego podziwania pięknych okoliczności przyrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 29 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Dzięki.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi