szczerbatymis Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 czy jest to mozliwe?ktos z was moze probowal?jezeli tak to czekam na wasze opiniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zdarzyło się. Sliderkiem 7 obławiałem klatki pomiędzy ostrogami. Łowić się da bez problemu. Efekty zerowe. W nurcie slider stawał się powierzchniową przynetą. Zapiąłem około wymiarowego sandaczyka na napływie.Zobacz to: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=43&s tart=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Ja łowię głownie na rzekach oleniwym nurcie ale jednak z uciągiem. Wyniki lepsze niż na jeziorze ale to chyba przez to że woda mówi i łatwiej ją rozpracować niż jezioro. Podstawa fatso i warrior, slidery w cieniach za wyspami i innych spokojnych miejscach. Łowię zarówno z łodzi jak i z brzegu. Jedyny kłpoto dla mnie to podmokłe albo zarośnięte brzegi, nie sztuka wyciagnąć, czasem kłopot wsadzić z powrotem stwora do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Pamiętam jak ja na samym początku pytałem o jerkowanie w rzece... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 oczywiscie, jezeli jest tak jak pisze standerus, szybki nurt i jerki to lekkie nieporozumienie, chyba ze wezmiesz zabawki o profilu cygara i tonace jak kamien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi