Sailfish Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Poszukuję użytkownika Scotty 276 montowanego na stałe, który podał by mi rozstaw otworów montażowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Mogę podać wieczorem. Jeśli dobrze się rozumiemy i chodzi o ten:https://www.fishing-mart.com.pl/pl2/scotty-wysiegniki-do-kotwicy/s/18839 Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Dokładnie o ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 No to pomierzę, jakieś drobne odchyłki mogą być bo mam zamontowany i mierzyć będę po śrubach. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 28 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Tak na szybko. Ten środkowy pojedynczy otwór można spokojnie przenieść dużo bliżej wierzchołka. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailfish Opublikowano 28 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi