zetika16 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 niewiem kto jest odpowiedzialny za zmiany ale nowa szata jb.pl jest zajebi..a gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Specjalnie zrobiona też pod wszelkiego rodzaju urządzenia przenośne - na tabletach super się przegląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 I logo jerkbait.pl nawet inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Staramy być o krok wcześniej od innych. Myślę że warto określić portal jako najnowocześniejszą bazą wymiany informacji wędkarskiej w Polsce i nie tylko Jerkbait High-Tech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Mi się podoba nowy jerkbait , tylko jakoś nie mogę odnaleźć moich wiadomości na privie , czy to znaczy , że pojszło w cholerę ze starym , czy ślepota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 swietny dizajn nowego jerkbaita! w tych opcjach wszystkich trzeba bedzie troche poraczkowac:) stare wiadomosci beda udostępnione w swoim czasie (podobno). a ja sie zastanawiam gdzie jest opcja stworz wlasnego bloga, albo tez slepota:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Blogi udostępnimy z czasem. Na razie chcemy opanować podstawową funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Jest dobrze, chociaż chwilę zajmie zanim się przyzwyczaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Trzeba się przestawić na nowy j.pl ale szczerze powiem ,że mi bardzo przypadł do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 I fejsboki, i twiterki, i dzikie węże strażackie, i smartfony, i jakieś telefony, tablety i kotlety... Jakoś bliższe mi konkretne treściwe treści niż zabieranie nawet do kibla i zabawa tamże "urządzeniami mobilnymi", które buczą, mruczą i przyszywają guziki...Było dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Wiadomo, z opinią jak z dziurą w dole pleców, każdy ma swoją... a moja, póki co (może przywyknę) brzmi, że lepsze wrogiem dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Oj, oj - oczka bolą. Z tą bielą to zajoba można dostać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 I fejsboki, i twiterki, i dzikie węże strażackie, i smartfony, i jakieś telefony, tablety i kotlety... Jakoś bliższe mi konkretne treściwe treści niż zabieranie nawet do kibla i zabawa tamże "urządzeniami mobilnymi", które buczą, mruczą i przyszywają guziki...Było dobrze... no właśnie facebookowo się zrobiło,ale skoro tam nie nie mam konta i znajomych ,to może to jest wyjście ?boli moje oczy też jasność obrazu,10-20 minut i mam wyjebkę oczną ale dzięki temu niektóre przynęty "hand made" wydają mi się bardziej ładne i sensowne ....może kiedyś odważę się je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 (edytowane) Pewnie jak z wszystkim do nowego trzeba się przyzwyczaić.Mam jednak pewną uwagę co do nazwy pojawiającej się przy użytkownikach forum – „forumowicz” to jest nazwa niepoprawna i dla mnie rażąca. Poprawnie powinno być forowicz.A tu parę słów na temat od specjalistki: http://www.polskieradio.pl/9/305/Artykul/272445/ Z pozdrowieniami,drzejko Edytowane 11 Października 2012 przez drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi