gorgol Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Panowie polećcie jakieś kotwice do małych wobków kleniowych.Do tej pory kupowałem owner st36bc,I akcja z dzisiaj,kleń 43cm na kiju 2-6lb 1,5-14gr i żyłce 0,18 rozgial mi 2 groty,ale udało się go wycholować,a że 2 godz później ,wiekszy wobek kotwice #10 i zaczep,trzymam szpule i szarpie wędką kilka ruchów i puściło.Czytałem sporo osób pisze,że jakość ownerow spadła,a czy jest jakaś alternatywa??Na zdjęciu owner #10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 bkk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Potwierdzam. 14 ownera rozginaja się jak plastelina. Już lepsze są z ali ftk które kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Potwierdzam. 14 ownera rozginaja się jak plastelina. Już lepsze są z ali ftk które kupiłemNo ja byłem w szoku,tym bardziej,że to nie był wielki klenior,żyłka z chamulca delikatnie schodziła,a przy wychaczaniu szok.Myślę, e to pewnie przez to że małe kotwy,ale później ta #10 to już całkiem osłabłem,a teraz trochę głową swędzi, bo wszystko na jesienne bolki ubrane w ownery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Spróbuj BKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Wyholowac, hamulca, wyhaczaniu, polecam gamaki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 W ofercie BKK znajdziesz na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 (edytowane) Te są całkiem mocnehttps://a.aliexpress.com/_EwFeagj Edytowane 30 Września 2022 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Te Ownery kupione z pewnego źródła? Przy kleniach to i ST26BC spokojnie wystarczą, nie wspominając o ST36BC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Te są całkiem mocnehttps://a.aliexpress.com/_EwFeagjTe małe 12 sa bardzo dobre Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 30 Września 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Te Ownery kupione z pewnego źródła? Przy kleniach to i ST26BC spokojnie wystarczą, nie wspominając o ST36BC.A są jakieś nie pewna źródła??Lub latają podróby??Było że ktoś sprzedaje lewe a podaje,że to ownery??Kupione w sklepie Makarfish,sklep ponad 20 lat na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 https://jmcadventure.com/sklep,online/akcesoria/kotwice-i-haki-jmc-adventure/super-mocne-kotwice#/126-rozmiar-1_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Przy plecionce, kiju 10lb I mi kleń potrafił podczas brania zdewastować st36bcSzczególnie jak na płytkim, silnym nurcie prowadziłem w poprzek lub z prądem i ryba robiła mocny strzał często połączony z kotłem na wodzie.Natomiast podczas holu przy "normalnym" braniu nic takiego się nie działo Przy żyłce ten problem wogule nie występował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 30 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 a brałes pod uwage opcję, że podczas holu kleń zaczepił o coś na dnie luźną kotwicą? wtedy ma prawo rozgiąć dowolną kotwicę, również dobrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Z małych kotwiczek jakie znam te są najmocniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 jeżeli ownery to bierz od @psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Spróbuj kotwiczek Decoy Y S-81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 1 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 również bardzo polecam kotwice od JMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 2 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Z małych kotwiczek jakie znam te są najmocniejsze. xkotwiczki-kamatsu-groove_5062.jpg.pagespeed.ic.MS8TeqQ4dk.jpgDzięki,te znam i też używam ale najmniejsze to właśnie #10,a potrzebuję #12. Dziękuję, za porady już jest w czym wybierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Ja zakupilem pare dni temu te kotwice. https://vmcpeche.com/products/75-series-x-short-1x-strong-inline-barbless-treble Do wobkow. Po pierwsze maja krotkie trzonki i nie beda sie (lub chciaz mniej) platac ze soba co jest wiecznym problemem przy uzyciu zwyklych kotwic a po drugie jest wersja bez zadziorow. Tez mam dosc siedzenia i doginania. A czy beda mocniejsze niz Owenery 36 to czas pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Niestety jest sporo podróbek kotwic owner, sam niestety też kupiłem u nas na forum 80-90 sztuk lewizny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 A są jakieś nie pewna źródła??Lub latają podróby??Było że ktoś sprzedaje lewe a podaje,że to ownery??Kupione w sklepie Makarfish,sklep ponad 20 lat na rynkuWiesz jak to jest. Coś co jest znane, rozpoznawalne, cieszące się dobrą opinią, stosunkowo drogie, niemal zawsze jest w centrum zainteresowania nieuczciwych handlarzy. Tu na forum nieraz czytałem opinie nt. podróbek Ownera. Od siebie mogę polecić Profess Spinn. Jeszcze się nie sparzyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonka Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A polecicie coś bezzadziorowego w rozmiarach 10 i 12? Szukam aketernatywy dla Ownera.Ali odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_ek96 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Również polecam BKK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stonka Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 A znasz jakiś konkretny model wart polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi