smk111 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Tak to się robi w USA przy nagrodzie 300tyś $. WALLEYE TOURNAMENT CHEATERS BUSTED!! (New Footage Update) - YouTube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 W głowie się nie mieści do czego człowiek jest zdolny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 28 760 $ ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 U nas nagrody mniejsze a numery takie same.... podkładane ryby, kamienie w żołądkach - swego czasu nasłuchałem się historii od Kolegi co sędziował na zawodach co ostatecznie mnie zniechęciło do "sportu" wędkarskiego 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 U nas nagrody mniejsze a numery takie same.... podkładane ryby, kamienie w żołądkach - swego czasu nasłuchałem się historii od Kolegi co sędziował na zawodach co ostatecznie mnie zniechęciło do "sportu" wędkarskiego dlatego nie biore udzialu w wyscigach... a czasem mam chec poznac nowych kolegow po kiju... chociaz to mnie zniecheca, nieczyste zagrywki ktore sa w kazdym sporcie... ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 U nas nagrody mniejsze a numery takie same.... podkładane ryby, kamienie w żołądkach - swego czasu nasłuchałem się historii od Kolegi co sędziował na zawodach co ostatecznie mnie zniechęciło do "sportu" wędkarskiegoStrzyżone ogony ryb w aplikacyjnych zawodach też się zdarzały nie tak dawno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomchaf11 Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 A mówią że u nas dziki kraj.Jak można cieszyć się że zwycięstwa od samego początku oszukując. Ale niestety wędkarz wędkarzowi wilkiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Na pewnym poziomie chyba w każdym sporcie zdażają się oszuściI ten poziom z czasem się obniża tzn już od zawodów juniorów zaczynają się wałkiAle nie ma co przez to przekreślać zawodów jako takich tylko piętnować nieprawidłowości i eliminować oszustów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Jestem ciekawy jakie będą konsekwencje… raczej jankesi tego nie puszczą im płazem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Jak patrzę na mine tego gościa i świadków naokoło to szybko się raczej na żadnych zawodach nie pokaże jeśli wogule 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 U nas nagrody mniejsze a numery takie same.... podkładane ryby, kamienie w żołądkach - swego czasu nasłuchałem się historii od Kolegi co sędziował na zawodach co ostatecznie mnie zniechęciło do "sportu" wędkarskiego Jakieś 30 lat temu zrezygnowałem ze startu w zawodach i nikt mnie nie namówi na jakąś rywalizację. Chamstwo na GP i Mistrzostwach Okręgu, pijani wędkarze, naciąganie ryb aż kręgosłup pękał na wodzie górskiej, dopuszczanie do wagi ryb w okresie ochronnym i niewymiarowych, wpychanie ołowiu przez gardło do brzucha, dorzucanie ryb koledze, który miał szansę na lepsze miejsce (mistrzostwa koła) i inne "kwiatki".Czarę goryczy przelał koleś na Spinningowych GP Okręgu, siedzący w trzcinach ze spinningiem w garści i 2 gruntówkami na podpórkach, oczywiście pijany. Kolega opowiadał też o tym jak niektórzy (na dużych, ogólnopolskich zawodach) rezygnowali ze zgłaszania pojedynczych ryb, by wziąć udział w losowaniu "nagród pocieszenia" dla tych co nie złowili ryby - żenada...To nie moje klimaty,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Zaraz pijany, to nie o to tutaj chodzi. Nie no w sumie o to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 4 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Okonhel strasznie źle trafiłeś Albo może Ja dobrze ?Tak czy siak wspominam miło (mimo drobnych wpadek) moją krótką karierę zawodniczą na poziomie okręgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi