tornado Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Mam pytanie stojąc po pas w wodzie jak prowadzić jerki i czy ktoś to trenował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @Tornado, przepraszam cię, ale ten temat wałkowaliśmy już kilka razy na forum. Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki, która jest na forum, a jestem w 100% przekonany, że znajdziesz satysfakcjonujące cię odpowiedzi Krótko.Są dwa sposoby prowadzenia jerków stojąc po pas w wodzie, jerkówką skierowaną szczytówką do góry lub w bok.Przynęty podciągasz i podszarpujesz w górę lub w bok.Ze względu na uniwersalność i większą wygodę, proponuję jerkowanie kijem uniesionym do góry.Reszta taka sama jak przy jerkowaniu z łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 @rognis_oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Witam Sebek to mi wystarczy z resztą dam rade.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Można jerkować też stojąc pod wodą,warunkiem jest wyrzucenie przynęty nad wodą,reszta tak samo tylko troszkę wolniej . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Masz Gromit dobry sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Gromit - o mało co się nie udławiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Tornado,sposób jest rewelacyjny trzeba tylko mieć kombinezon nurka głębinowego ,przy okazji bardzo dobrze widoczne są brania.A tak naprawdę nikogo nie chciałem urazić,taki ze mnnie mały Gromit . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi