dygac Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Czołem koledzy! Jako, że to mój pierwszy post na forum - pragnę się serdecznie przywitać - dzień dobry! a wracając do mojego problemu:Otrzymałem echosondę Humminbird 718 z USA, i efekt jest taki, że nie mam polskiego języka i systemu metrycznego.Po zalogowaniu się na http://www.humminbird.com/support/ mam dostęp tylko do softu 6.250 w wersji US.Jeśli ktoś z Was posiada taką echosondę i ma dostęp do softu w wersji EU i do tego może go zuploadować lub przesłać mailem na tfmazury(małpa)wp.pl to na prawdę będę ogromnie wdzięczny. Z góry dziękuję i pozdrawiam.dygac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Dostałem od kogoś europejski soft do 717, załadowałem i nic się nie zmieniło. Więc obawiam się że w 718 będzie tak samo.Dalej mam stopy i stopnie F. Do stóp się przyzwyczaiłem, przelicznik temp. wydrukowałem na kartce i zalaminowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siacho73 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Hej.Miałem podobny problem.Pomógł gość ze Stargardu Szczecińskiego Krzysztof Zawora.Tel:669 995 569,zadźwoń pogadaj może pomoże.PozdrawiamSylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dygac Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Hej.Miałem podobny problem.Pomógł gość ze Stargardu Szczecińskiego Krzysztof Zawora.Tel:669 995 569,zadźwoń pogadaj może pomoże.PozdrawiamSylwek poszedłem za tą radą i efekt jest taki:w każdej echosondzie 718 są wszędzie te same języki ( w tym polski)problem polega na zmuszeniu elektroniki echosondy,aby "poszła" we własciwą stronęcały myk opiera się na eepromie i wg mnie na numerze seryjnym urządzenia. Jest pula która działa tylko na US i reszta świataKoszt wg. Krzysztofa to + - 300PLN czyli nie tak mało jak na tę echosondę i myślę, że jednak przyzwyczję się to stóp albo sprzedam dalej tego Humminbirda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dygac
Czołem koledzy!
Jako, że to mój pierwszy post na forum - pragnę się serdecznie przywitać - dzień dobry!
a wracając do mojego problemu:
Otrzymałem echosondę Humminbird 718 z USA, i efekt jest taki, że nie mam polskiego języka i systemu metrycznego.
Po zalogowaniu się na http://www.humminbird.com/support/ mam dostęp tylko do softu 6.250 w wersji US.
Jeśli ktoś z Was posiada taką echosondę i ma dostęp do softu w wersji EU i do tego może go zuploadować lub przesłać mailem na tfmazury(małpa)wp.pl to na prawdę będę ogromnie wdzięczny.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
dygac
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi