Porter Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 kto pomoże mi w zakupie megabassa destroyera Orochi oto jest pytanie? Pozdro Porterps.dc201 już mam szukam tego w/w kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Megabassomani, Czy znajdę w ofercie tej firmy jerkówkę 1,8-1,85 m. miotającą przynęty 40-75 g? Tak przyszłościowo pytam, jak już przejdę drogę Millenium-Premier-Avid/czy inny Kistler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 kto pomoże mi w zakupie megabassa destroyera Orochi oto jest pytanie? Pozdro Porterps.dc201 już mam szukam tego w/w kijaA jakiego rodzaju pomocy potrzebujesz?Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Megabassomani, Czy znajdę w ofercie tej firmy jerkówkę 1,8-1,85 m. miotającą przynęty 40-75 g? Tak przyszłościowo pytam, jak już przejdę drogę Millenium-Premier-Avid/czy inny Kistler Nie jestem ekspertem od tego sprzętu, ale wydaje mi się, że nie ma wędziska spełniającego łącznie obydwa kryteria. Sprawdź tutaj: http://www.megabassusa.com/Destroyer%20Rods.htm Gdybyś trochę wydłużył kij, to spotkałbyś tytułowego diabełka Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi