niko333 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Poszukuję rozwiązania blokady łamanego dyszla w przyczepce podłodziowej (poglądowo przyczepka za zdjęcia na samym dole w linku https://www.sorba.pl/produkt/przyczepa-podlodziowa-ls-5517.html) - coś innego niż przetyczki ze śrub. Może ktoś ma jakiś ciekawy patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Nie wiem czy będzie dobrze widać. Tak mam łamany dyszel rozwiązany w przyczepce towarowej. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Dzięki za zdjęcie. Też o tym myślałem ale jest trochę problemów z zaadaptowaniem do mojej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Może coś takiego. Edytowane 9 Października 2022 przez mepps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 9 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Wklej fotę swojej przyczepy będzie łatwiej coś poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Nie wiem czy będzie dobrze widać. Tak mam łamany dyszel rozwiązany w przyczepce towarowej. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu TapatalkaZapodaj Pan foto z pontonem na tej przyczepce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Na obecną chwilę nie mam... W tej chwili przyczepka spełnia funkcję towarową i wozi opał ???? W piątek lub dopiero w niedzielę zrobię zdjęcia z załadowanym pontonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Przy dociągnięciu pasami kil opiera się delikatnie i podłogę przyczepki. Silnik przewożę w bagażniku (Honda 20) Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi