Darek_W Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 (edytowane) Kolejny filmik z Zenaq tym razem Inqlude IS83 M3 https://www.youtube.com/channel/UCPxnx-Q8oOoF3SqfrC9mfdw Edytowane 27 Listopada 2024 przez Darek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Ja piątek mam dostać od kuriera mojego ZENAQ SPIRADO BLACKART S0-70 Wide Shooter ????Dzięki @dante???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 27 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Ja piątek mam dostać od kuriera mojego ZENAQ SPIRADO BLACKART S0-70 Wide Shooter ????Dzięki @dante????Będziesz dziękował jak Ci się spodoba, jeśli nie to się nie znamy ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 ZENAQ SPIRADO BLACKART S0-70 Wide Shooter -nazwa dłuższa od patyka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Już mi się podoba …???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Kijek wczoraj dotarł.., jak dla mnie „Top of the Top”Świetnie zgrywa się z TP 2500S, wyważenie i wygląd ogólny -super.. Edytowane 29 Listopada 2024 przez ubot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Eeee. Zasługuje conajmniej na Stellę???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Tak. Wielu pisało kijek dla mnie top of the top ze wszystkich of the topów , a później.......giełda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Tylko krowa nie zmienia zdania, wchodzą nowe zmienne, założenia i to co było wczoraj mint, dziś już nie jest. Bycie krową jest wygodne, żyje się lżej ???? Edytowane 29 Listopada 2024 przez Valo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Eeee. Zasługuje conajmniej na StellęW razie „W” to jest Stella (3000MHG) w odwodzie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Znajdę coś w cascie do ul (do 7-10g)? Musi być bardzo czuły, szybki i mocniejszy w dole. Żeby też łatwo można było nim operować małą główką 2-4g z tantą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Tak. Wielu pisało kijek dla mnie top of the top ze wszystkich of the topów , a później.......giełda. Ten ma u mnie „dożywocie”.., moje lub jego..???? Edytowane 29 Listopada 2024 przez ubot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Znajdę coś w cascie do ul (do 7-10g)? Musi być bardzo czuły, szybki i mocniejszy w dole. Żeby też łatwo można było nim operować małą główką 2-4g z tantąTutaj masz przekrój serii BLACKART. Najdelikatniej to B65-finesse. Jednak ja castem nie łowie i nie miałem z nim do czynienia. Opis:Länge, ft/cm: 6´5″/195cmWurfgewicht, oz:1/16 – 3/8Wurfgewicht, g: 1,8 – 10,5gSchnurstärke, lb: 5 – 12lbRutengewicht, g: 121gAktion: Ex-FastRod Power: LTeile: 1Transportlänge, cm: 195cmEmpfohlene Rollengröße: Shimano BFS MGL, Daiwa 500, 700 Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Ten ma u mnie „dożywocie”.., moje lub jego..Miałeś go nad wodą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Miałeś go nad wodą?Będzie miał test jeszcze w tym roku..Ale z doświadczenia wiem „ z ręki” czy kij mi „leży” czy nie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Według mnie bardzo ważny jest opór i chęć poznania kijka - jak to jest to skuteczność z czasem przychodzi sama. Gorzej jak się nie podoba od samego początku wtedy trudno mieć motywację do poznawania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) Woda szybko weryfikuje zakup wędziska. Edytowane 29 Listopada 2024 przez popper 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubot Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Ja zawsze podpinam docelowy młynek z żyłką/plecionką, sprawdzam akcję pod różnym obciążeniem, zacięciami (na sucho) i "pykam" delikatnie w leciutko napiętą linkę.. (oceniam tak czułość kija) i dla mnie jest to w większości wystarczająco miarodajne.Na wodą pozostaje do sprawdzenia już jedynie kwestia komfortu rzutów i holu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Do tych wędek to fajnie pasuje Shimano Exscence c3000mhg, czarny mat wizualnie robi robotę. Użytkowo też dobrze wyważa zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Pod snipe ,van23 3000mhg ,dobrze siedzi???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Fajne podsumowanie po miesiącu używania Zenaq Inqlude https://youtube.com/shorts/mvrUPWBhBqg?si=q2E-YzR6R7vJSXCg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Fajne podsumowanie po miesiącu używania Zenaq Inqlude https://youtube.com/shorts/mvrUPWBhBqg?si=q2E-YzR6R7vJSXCgOj kusi coraz bardziej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Oj kusi coraz bardziej...Tylko jak ludzia zobaczą te przelotki to będzie jazda kto to wymyślił i dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 6 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Tylko jak ludzia zobaczą te przelotki to będzie jazda kto to wymyślił i dlaczego...Mam na to sposób: 99% czasu łowię z łódki w ciszy i spokoju bez towarzystwa. A jak kogoś spotkam to chowam Inqlude i wyciągam Snipe. ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi